Πόρισμα σοκ: Η 49χρονη καρκινοπαθής στην Περαία ήταν ζωντανή όταν την έθαψαν

Πόρισμα σοκ: Η 49χρονη καρκινοπαθής στην Περαία ήταν ζωντανή όταν την έθαψαν

Σοκάρουν τα νέα πορίσματα των ιατροδικαστών, που αποκαλύπτουν ότι οι καταγγελίες των συγγενών της ήταν βάσιμες. Οι φωνές της ακούγονταν από τον τάφο, λίγο μετά την κηδεία της

Πόρισμα-σοκ των ιατροδικαστών για τη 49χρονη καρκινοπαθή που οι συγγενείς της κατήγγειλαν, ότι είχε θαφτεί ζωντανή κι ότι οι κραυγές της ακούγονταν από τον τάφο, λίγο μετά την κηδεία της.

Οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό της άτυχης μητέρας δύο παιδιών, η οποία φέρεται ότι υπέκυψε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2014, πράγματι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα είχε ταφεί ζωντανή.

Ο καθηγητής ιατροδικαστής και τοξικολογίας του ΑΠΘ Σαμουήλ Ντούγκου Ντζάου αποδίδει τον θάνατο της 49χρονης σε καρδιακή ανακοπή που υπέστη όταν ήδη βρισκόταν μέσα στον τάφο!

Στην αποκαλυπτική γνωμοδότησή του αναφέρεται χαρακτηριστικά: "O θάνατος της επήλθε κατά τον εν ζωή ενταφιασμό της περί τις 20.00, πιθανότατα συνεπεία καρδιακής ανακοπής".

Ο ιατροδικαστής εξηγεί ότι η 49χρονη θεωρήθηκε νεκρή εξαιτίας της επίδρασης της φαρμακευτικής αγωγής που της χορηγούνταν, με την οποία περιέπεσε σε οριακή κατάσταση ζωής και τονίζει:

"Πρόκειται για περίπτωση νεκροφάνειας, μια σπάνια κατάσταση, που λόγω της επιπόλαιας αναζήτησης των πρώιμων σημείων και της πρόχειρης εργαστηριακής διαπίστωσης του θανάτου οδήγησε σε εσφαλμένη διάγνωσή του".

Πηγή: espresso

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ανατριχιαστική καταγγελία: Έθαψαν ζωντανή 45χρονη στη Θεσσαλονίκη

SHARE:

24Media Network