Πρέβεζα: Κλιμακώνεται η αγωνία για το εάν στην τάφρο βρισκόταν η σορός της Πεπόνη

Επιχείρηση αναζήτησης στην τάφρο στην Πρέβεζα που βρέθηκε το ανθρώπινο κρανίο.
Επιχείρηση αναζήτησης στην τάφρο στην Πρέβεζα που βρέθηκε το ανθρώπινο κρανίο. EUROKINISSI

Οι ακτινογραφίες από τροχαίο ατύχημα που είχε το 2009 η αγνοούμενη ταιριάζουν με σημάδι στο κρανίο που βρέθηκε στην τάφρο. Αγωνία για τα αποτελέσματα του τεστ DNA.

Κλιμακώνεται η αγωνία για το αν οι έρευνες που γίνονται στην Πρέβεζα καταλήξουν τελικά πως το κρανίο που βρέθηκε δίχως την κάτω γνάθο, κατά την διάρκεια εργασιών διάνοιξης μίας τάφρου στην ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας, ανήκει στην 26χρονη Αγγελική Πεπόνη.

Οι Αρχές που κυριολεκτικά κοσκινίζουν τα τελευταία 24ωρα το χώμα στο σημείο και στερεύουν την τάφρο από νερό για να ερευνηθεί και ο πυθμένας, ανακάλυψαν σήμερα το πρωί κάποια επιπλέον μικρά οστά και θραύσματα οστών τα οποία εκ πρώτης όψεως δεν χαρακτηρίζονται από τους αστυνομικούς ανθρώπινα, ωστόσο για παν ενδεχόμενο θα αποσταλούν και αυτά για περαιτέρω εργαστηριακή ανάλυση.

Οι ακτινογραφίες από παλιό τροχαίο ατύχημα που είχε η αγνοούμενη το 2009 ταιριάζουν με σημάδι στο κρανίο που βρέθηκε στην τάφρο και πλέον οι Αρχές και η οικογένεια της άτυχης κοπέλας αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα του τεστ DNA από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στην ίδια περιοχή τον Ιούνιο του 2010 είχε χαθεί με μυστηριώδη τρόπο η 26χρονη Αγγελική Πεπόνη και αν όντως προκύψει ταυτοποίηση τότε θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Πρόσωπο «κλειδί» στην συγκεκριμένη υπόθεση ήταν ο «φίλος» της άτυχης κοπέλας που φέρεται να την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά και βρισκόταν μαζί της τις ώρες που χάθηκε.

Ο ίδιος ήρθε τότε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη αλλά για άλλο λόγο. Οι κατηγορίες που τον βάραιναν ήταν η διάθεση ναρκωτικών ουσιών σε τρίτους κατ’ εξακολούθηση και κατ’ υποτροπή. Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, στο Εφετείο η ποινή του μειώθηκε και αποφυλακίστηκε.

Με την υπόθεση αυτή είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας ήρθαν στο φως αποκαλυπτικές μαρτυρίες και αντιφάσεις των εμπλεκομένων. Όπως αποδείχτηκε από την εκπομπή με μαρτυρίες φίλων, η κοπέλα τον τελευταίο καιρό ήταν έρμαιο του συγκεκριμένου ανθρώπου και πριν χαθεί, βρισκόταν μαζί του. Ο ίδιος μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει τίποτε για την τύχη της… αφήνοντας στο σκοτάδι και την πολυετή αγωνία την οικογένειά της.

Εκείνος είχε αρνηθεί ότι είχε επαφή μαζί της πριν χαθεί, όμως ή άρση τηλεφωνικού απορρήτου τον διέψευσε, ενώ το κινητό της τηλέφωνο είχε απενεργοποιηθεί στην περιοχή που εκείνος μένει και εργάζεται όχι πολύ μακριά από το σημείο που εντοπίστηκε το κρανίο.

Ο γιος του συγκεκριμένου ατόμου είχε αποκαλύψει τότε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι το μεσημέρι που η Αγγελική χάθηκε, βρισκόταν στο σπίτι τους. Το σημαντικό αυτό στοιχείο δεν το ανέφερε ποτέ ο φίλος της στις Αρχές, αλλά ούτε και στην οικογένεια. Μια φίλη της Αγγελικής αποκάλυψε ότι την προηγούμενη της εξαφάνισης, βρισκόταν στο σπίτι του και είδε την Αγγελική που κινδύνεψε να πεθάνει στα χέρια του…

Από τότε κιόλας όλα τα στοιχεία συνέκλιναν στην πιθανότητα μίας άγριας δολοφονίας και πιθανόν σήμερα μετά από αυτή την τυχαία ανακάλυψη το κουβάρι να αρχίσει να ξετυλίγεται αν όντως ταυτοποιηθεί γενετικά πως πρόκειται για την άτυχη 26χρονη Αγγελική Πεπόνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θρίλερ στην Πρέβεζα: Τι αποκαλύπτει ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την Αγγελική Πεπόνη ζωντανή

Πρέβεζα: Συμβατά με την εξαφάνιση της Πεπόνη τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Θρίλερ στην Πρέβεζα: Συγκρίνουν το κρανίο με DNA συγγενών της Πεπόνη

SHARE:

24Media Network