Πρέβεζα: Έγινε η ταφή του κρανίου της Αγγελικής Πεπόνη

Πρέβεζα: Έγινε η ταφή του κρανίου της Αγγελικής Πεπόνη
MYPREVEZA.GR

Η υπόθεση ανοίγει ξανά, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η νεαρή κοπέλα, που αγνοείτο από το 2010.

Τελέστηκε τη Δευτέρα η νεκρώσιμος ακολουθία του κρανίου της Αγγελικής Πεπόνη.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου της Βρυσούλας Πρέβεζας όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος.

ADVERTISING

Έτσι, η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια, παίχτηκε σήμερα στο νεκροταφείο της Βρυσούλας Πρέβεζας, όπου έγινε η ταφή του κρανίου το οποίο στις 14 Οκτωβρίου εντοπίστηκε στη ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας, κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών σε τάφρο, ενώ, έπειτα τις εργαστηριακές εξετάσεις, αποδείχτηκε ότι ανήκει στην όμορφη 26χρονη Αγγελική Πεπόνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της αποχαιρέτησε την Αγγελική μέσα σε κλίμα οδύνης.

Από εδώ και πέρα, ξεκινάει ένας νέος κύκλος δικαστικού αγώνα, αφού η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρεβέζης έκανε δεκτό το υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της και ανοίγει ξανά την υπόθεση, προκειμένου να έρθουν στο φως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η Αγγελική.

Πηγή: 

prevezabest

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θρίλερ στην Πρέβεζα: Τι αποκαλύπτει ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την Αγγελική Πεπόνη ζωντανή

Στην Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα

24Media Network