Πρόεδρος Ταχυδρομικών: Κλείνει το 50% των καταστημάτων ΕΛΤΑ

Πρόεδρος Ταχυδρομικών: Κλείνει το 50% των καταστημάτων ΕΛΤΑ
Πινακίδα με το λογότυπο των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Eurokinissi

Σε απεργία προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ, αφού περίπου 1850 εργαζόμενοι αναμένεται να μείνουν χωρίς δουλειά, όπως τόνισε ο Γιώργος Βασιλόπουλος στον News 24/7 στους 88,6.

Σε απεργία προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ, καθώς, όπως δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών, Γιώργος Βασιλόπουλος, εντός της χρόνιας αναμένεται να μπει λουκέτο στο 50% των καταστημάτων, που σημαίνει ότι 1850 εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους.

Κατά τον ίδιο, το πρόβλημα ρευστότητας προκύπτει από τα χρέη του Δημοσίου προς τα ΕΛΤΑ, που φτάνουν τα 250 εκατομμύρια ευρώ, ενώ, όπως είπε, οι οφειλές των ιδιωτών είναι ελεγχόμενες και αγγίζουν τα 20 με 25 εκατομμύρια.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως η Ομοσπονδία έχει στείλει εξώδικο στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής καθώς παρά τις προσπάθειές της, η ηγεσία του Υπουργείου δεν έχει κανονίσει συνάντηση. 

Αύριο στις 11 το πρωί οι ταχυδρομικοί θα συγκεντρωθούν στην Πατησίων (στο θέατρο Αλφα) και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα