Προφυλακιστέοι ο ένας αστυνομικός κι ακόμη τέσσερις για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Εδώλιο ελληνικού δικαστηρίου
Εδώλιο ελληνικού δικαστηρίου EUROKINISSI

Ακόμη δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, για την υπόθεση, στην οποία φαίνεται να εμπλέκονται και δύο αστυνομικοί.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους πέντε από τους επτά κατηγορούμενους για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Από νωρίς το πρωί οι συλληφθέντες για την υπόθεση, στην οποία φαίνεται να εμπλέκονται και δύο αστυνομικοί, βρέθηκαν ενώπιον του τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Τελικά με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή οδηγούνται στη φυλακή.

Παράλληλα, ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγύησης 1.000 ευρώ και της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, αφέθηκαν ένας 45χρονος από τη Σπάρτη και η 34χρονη κατηγορούμενη.

ADVERTISING

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες. Μεταξύ άλλων, ο αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε το υπηρεσιακό του καθήκον, καθώς γνώριζε για την ύπαρξη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και εισχώρησε σε αυτό ως "μυστικός" για να το ξεσκεπάσει, αλλά δεν ενημέρωσε την υπηρεσία του. Παράλληλα, ο 31χρονος, ο πατέρας του οποίου διετέλεσε ευρωβουλευτής, δήλωσε χρήστης και ζήτησε τη διενέργεια τοξικολογικής εξετασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιοσύνη, Ναρκωτικά
SHARE:

24Media Network