Προφυλακίστηκε ο Αφγανός για τον βιασμό του 11μηνου παιδιού του

Προφυλακίστηκε ο Αφγανός για τον βιασμό του 11μηνου παιδιού του
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος παρέδωσε στη φυλακή του Ελαιώνα ένα σχολικό λεωφορείο για τη μεταφορά των παιδιών των κρατούμενων μητέρων που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.Τα παιδιά αυτά θα μπορούν να συμμετέχουν, όπως και τα παιδιά της ευρύτερης κοινότητας, στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του παιδικού σταθμού της περιοχής. Ο Υπουργός εγκαινίασε και τον νέο χώρο παιδικού επισκεπτηρίου, ο οποίος έχει διαμορφωθεί στη Φυλακή του Ελαιώνα για τα παιδιά των κρατουμένων που επισκέπτονται τις μητέρες τους στη φυλακή.(EUROKINISSI/TΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Την υπόθεση κατήγγειλε η σύζυγος του κατηγορουμένου, με την οποία έμενε μαζί μέχρι τώρα σε δομή εκτός ΒΙΑΛ στη Χίο

Την προφυλάκιση του Αφγανού που κατηγορείται ότι βίασε το 11 μηνών παιδί του, την ώρα που η μητέρα του απουσίαζε από το σπίτι, αποφάσισαν από κοινού σήμερα το μεσημέρι Εισαγγελέας και Ανακρίτρια.

Ατάραχος μπροστά στις κάμερες, ο δράστης εισήλθε στο γραφείο της Ανακρίτριας όπου παρέμεινε για περίπου μισή ώρα όπου απολογήθηκε με τη βοήθεια διερμηνέα.

Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση σε ασέλγεια, αιμομιξία και αποπλάνηση σε βάρος ανηλίκου.

Ο δράστης μετά την απολογία του μεταφέρθηκε στην Αστυνομία απ’ όπου θα μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η οικογένεια διαμένει σε δομή εκτός ΒΙΑΛ και σύμφωνα με καταγγελίες νοσοκομειακών υπαλλήλων  η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει και πάλι τις αρχές, με τον πατέρα να εμφανίζει μια κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά ακόμη και στα μέλη της οικογένειας του.

Πηγή: politischios

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα