Πρώην εωσφοριστής για διπλή αυτοκτονία: Η κοπέλα ήταν μυημένη στον σατανισμό

Πρώην εωσφοριστής για διπλή αυτοκτονία: Η κοπέλα ήταν μυημένη στον σατανισμό

Είδα τους σατανιστές - Μαρτυρία "κλειδί" από τον καθηγητή Προκοπάκη για το ζευγάρι στην Κεφαλονιά - Τι λέει πρώην εωσφοριστής

Περιπλέκεται το θρίλερ με τον θάνατο του ζευγαριού στην Κεφαλονιά, μετά τη σημαντική μαρτυρία που παρουσιάζει ο ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον καθηγητή Οικονομικών και πρώην πολιτευτή Γιώργο Προκοπάκη, ο οποίος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους σατανιστές της Κεφαλονιάς, τον περασμένο Ιούνιο.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της 23χρονης, είχε συναντήσει στην Αθήνα την κοπέλα από την Βουλγαρία και τον Γερμανό φίλο της σε διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει μέσω AirBnb από τον ίδιο, απέναντι από την Ακρόπολη.

Λίγες ημέρες αργότερα, όταν το ζευγάρι έφυγε από το διαμέρισμα αφήνοντας πίσω του ζημιές, ο καθηγητής αναζήτησε την κοπέλα στο διαδίκτυο και έτσι είδε τις αγωνιώδεις αναρτήσεις της οικογένειας της. Διάβασε ότι είχε εξαφανιστεί και ότι την αναζητούσαν και έτσι στις 7 Ιουλίου έστειλε ειδοποίηση στον αδελφό της ότι την είδε και ότι ήταν καλά. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να καταθέσει ότι γνωρίζει.

«Για συμπτωματικούς λόγους, έψαξα να δω ποια είναι για λόγους που έχουν να κάνουν με αστικές ζημίες και είδα ότι ανησυχεί η οικογένειά της και ενημέρωσα τον αδελφό της ότι είναι καλά στην υγεία της, τίποτε άλλο»

Ο Βαγγέλης Κουτρουμπέλης, πρώην εωσφοριστής, που είχε λάβει μέρος σε πολλές τελετές πριν απομακρυνθεί από ομάδες σατανιστών που λειτουργούν υπογείως και στην χώρα μας, μελετώντας τις φωτογραφίες, τα βιβλία και τα σύμβολα που έχει αναρτήσει η 23χρονη, κάνει λόγο για μια κοπέλα μυημένη στον σατανισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κεφαλονιά: Ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς αυτοκτόνησε το ζευγάρι

Αυτοκτονία με 'άρωμα' σατανισμού στην Κεφαλονιά: Η Interpol είχε βγάλει σήμα για την 23χρονη

Διπλή αυτοκτονία στην Κεφαλονιά: Την είδε να ξεψυχά κι έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά του

SHARE:

24Media Network