Πρώην σύντροφος Στάθη Παναγιωτόπουλου: “Μετά από τα βίντεο μου ζήτησε ξανά να συνευρεθούμε”

Πρώην σύντροφος Στάθη Παναγιωτόπουλου: “Μετά από τα βίντεο μου ζήτησε ξανά να συνευρεθούμε”
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος Youtube

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο παρουσιαστής προσπάθησε να συνευρεθεί και πάλι ερωτικά μαζί της, αφού ειχαν αναρτηθεί τα βίντεο.

Για τα βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές που ανήρτησε σε πορνογραφικές σελίδες ο πρώην συνεργάτης της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, έκανε λόγο η πρώην σύντροφός του.

Η πρώην σύντροφός του μίλησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή ΣΚ ΠΑΡΕΑ, αποκαλύπτοντας πως ο παρουσιαστής της ζητούσε να τραβήξουν τα συγκεκριμένα βίντεο, καθώς “του έλειπε”. Η ίδια επεσήμανε πως όταν είδε ότι τα βίντεο ήταν σε πορνογραφικές σελίδες κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, όμως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανήρτησε και άλλο βίντεο λίγο αργότερα.

“Έλα να βγάλουμε αυτό το βίντεο, να το έχουμε για μας, επειδή είσαι σε άλλη πόλη και μου λείπεις. Ήμουν 100% σίγουρη ότι ήταν αυτός, ότι το βίντεο δεν ήταν προϊόν υποκλοπής. Κατατέθηκε μήνυση τον Φεβρουάριο του 2019 κι αυτός ανέβασε ακόμη ένα βίντεο τον Απρίλιο του 2019”, είπε.

Ερωτηθείσα γιατί δεν συνελήφθη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ενώ είχε καταθέσει μήνυση, είπε πως “δεν τον συνέλαβαν γιατί οι τρεις αστυνομικοί του τμήματος Αλοννήσου είπαν ότι δεν ξέρουν πού μένει και δεν τον εντόπισαν. Δήλωσε ασθένεια και δεν παραβρέθηκε στη δίκη που είχε οριστεί για τις 22 Σεπτέμβριου 2021, οπότε η δίκη πήρε αναβολή για τις 9 Φεβρουάριου 2022. Ο αδελφός του που είναι δικηγόρος δεν θέλει να τον αναλάβει. Ό,τι βίντεο ή φωτογραφία είχε δική μου κατέβηκε υστέρα από αίτημα μου στις πλατφόρμες. Ο Στάθης δεν κατέβασε το βίντεο”, δήλωσε η ίδια.

“Είναι πολύ χειριστικός”

Η πρώην σύντροφος ανέφερε πως τον Αύγουστο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε έρθει σε επικοινωνία μαζί της προκειμένου να τα βρουν εξωδικαστικά.

“Μου λέει “μετάνιωσα και έχω αλλάξει” αλλά το υλικό παρέμενε αναρτημένο. Είχαμε επικοινωνία τον τελευταίο καιρό και μου έλεγε ότι άλλαξε και ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία. Εξέφρασε την επιθυμία να τα βρούμε εξωδικαστικά. Είναι πολύ χειριστικός και με τούμπαρε. Πήγα στην Αλόννησο για να δω αν όντως άλλαξε. Είδα ότι δεν έχει καμία πρόθεση να συζητήσουμε, τόνισε.

Η καταγγέλλουσα στη συνέχεια απέφευγε να βρεθεί μαζί του, ενώ όταν έμαθε πως είχε σχέση ενημέρωσε την κοπέλα που ήταν μαζί του για τα βίντεο.

“Tους πέτυχα στο δρόμο μαζί. Της είπα “το ξέρεις ότι είσαι μ’ αυτόν τον άνθρωπο που έχει ανεβάσει βίντεο μου;”. Ο ίδιος μου είπε ότι είναι… ποταπό. Μετά, μου έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε “δεν σου κρατάω κακία γι’ αυτό που έκανες. Nα ξέρεις, πέτυχες αυτό που ήθελες.” Νόμιζα ότι έχουν χωρίσει, μετά έμαθα ότι παντρεύτηκε και μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό. Ποιος παντρεύεται κάποιον που έχει γνωρίσει πριν από 15 ημέρες και ενώ ξέρει όλα αυτά που έχει κάνει”.

Μετά από όλα αυτά που είχαν συμβεί, ο Στάθης Παναγιωτόπους, σύμφωνα με τα λεγόμενα της πρώην συντρόφου του, είπε στην ίδια πως του αρέσει ακόμη και ήθελε να συνερευθούν και πάλι ερωτικά.

“Του το ξέκοψα, του είπα ότι δεν μπορώ να τον δω ερωτικά έπειτα απ’ όλο αυτό. Το μόνο που μου είπε είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκε ότι κάνει κακό και θίγει τις κοπέλες. Πίστευε ότι δεν είναι κακό. Κρίμα που έγιναν έτσι τα πράγματα, θα μπορούσαν να είναι αλλιώς”, είπε η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα