Προσέλαβαν dj για τα λεωφορεία στον ΟΑΣΑ

Στιγμιότυπο από λεωφορέιο του ΟΑΣΑ σε δρομολόγιο. Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης, έδωσα συνέντευξη Τύπου αναφορικά με το έργο ΣΔΙΤ του ηλεκτρονικού εισιτηρίου των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής, την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από λεωφορέιο του ΟΑΣΑ σε δρομολόγιο. Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης, έδωσα συνέντευξη Τύπου αναφορικά με το έργο ΣΔΙΤ του ηλεκτρονικού εισιτηρίου των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής, την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Με μισθό 3.900 το τρίμηνο προσελήφθη η μουσική επιμελήτρια που θα επιλέγει τη μουσική που θα ακούγεται στα ΜΜΜ από τον ΟΑΣΑ (Vid)

Μουσική επιμελήτρια προσελήφθη στον ΟΑΣΑ, προκείμενου να επιμεληθεί την μουσική που θα ακούγεται στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καταγγέλλουν συνδικαλιστές στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η μουσική επιμελήτρια θα αμείβεται με 3900 ευρώ το τρίμηνο - δηλαδή 1300 ευρώ το μήνα.

Παράλληλα, και σύμφωνα με τους οδηγούς των λεωφορείων τα περισσότερα μέσα μεταφοράς δεν διαθέτουν τα απαραίτητα ηχοσυστήματα  λόγω παλαιότητας. 

SHARE:

24Media Network