Προσφυγή Παπαουλάκη στο ΣτΕ – Ζητά την ακύρωση της απόλυσής του

Προσφυγή Παπαουλάκη στο ΣτΕ – Ζητά την ακύρωση της απόλυσής του
Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) eurokinissi

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο πρώην αντιπρόεδρος τςη ΕΕΤΤ, κάνοντας λόγο για εκδικητική απόλυση

Την ακύρωση της απόλυσής του ως αντισυνταγματικής και αντίθετης στο Ενωσιακό Δίκαιο ζητά ο πρώην αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), με την προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ εμμέσως πλην σαφώς κάνει λόγο για εκδικητική απόλυση, με αφορμή  τη συμμετοχή του σε συνάντηση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με τα Διοικητικά Συμβούλια της  Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθηνών, όταν, όπως λέει, από μερίδα του Τύπου του αποδόθηκε η ιδιότητα του συμβούλου της βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Όπως αναφέρει, ανταποκρίθηκε στο συγκεκριμένο αίτημα, κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν όταν κλήθηκε και από άλλους φορείς.

Αποτέλεσμα ήταν να παραπεμφθεί το θέμα στην Ολομέλεια της ΕΕΤΤ όπου με πλειοψηφία ψήφων 6 υπέρ και μιας κατά, αποφασίστηκε ότι δεν έχει διαπράξει πειθαρχικό παράπτωμα. Στη συνέχεια, όμως, αναφέρει ο κ. Παπαουλάκης με απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκ. Παππά, παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο, το οποίο με ψήφους 3-2 του επέβαλε την ποινή της οριστικής παύσης, με το σκεπτικό ότι έχει παραβιάσει την αρχή της αμεροληψίας που διέπει τη λειτουργία της ΕΕΤΤ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα