'Προστάτης' σκότωσε 'προστάτη' για να του πάρει μία ιερόδουλο

'Προστάτης' σκότωσε 'προστάτη' για να του πάρει μία ιερόδουλο

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση της ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 35χρονου Παλαιστίνιου, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος πριν έναν χρόνο σε ερημική περιοχή στην Πάρνηθα

Εξιχνιάσθηκε, μετά από ένα χρόνο έρευνας, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, η ανθρωποκτονία σε βάρος ενός 35χρονου Παλαιστίνιου, ο οποίος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος από μαχαίρι, στις 8 Ιουνίου 2014, από διερχόμενο πολίτη, στη θέση Άγιος Γεώργιος Κεραμίδι, στις Αχαρνές Αττικής, δίπλα από τη Λεωφόρο Πάρνηθος ανάμεσα σε δέντρα και θάμνους.

Δράστες είναι ένας 40χρονος Αλβανός «προστάτης» και μία 31χρονη Βουλγάρα ιερόδουλος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν χθες στον Ασπρόπυργο ο πρώτος και στην Αθήνα η δεύτερη. Κίνητρο της ανθρωποκτονίας φέρεται ότι ήταν «διαφορές» που είχε ο 40χρονος με το θύμα, καθώς και οι δύο ήταν «προστάτες» και ο Αλβανός ήθελε να θέσει υπό τη δική του επιρροή την Βουλγάρα ιερόδουλο που εκμεταλλευόταν για τον ίδιο σκοπό ο Παλαιστίνιος.

Η 31χρονη Βουλγάρα διέμενε μάλιστα στο ίδιο σπίτι με το θύμα και τη σύζυγο του. Εκείνη την ημέρα επικοινώνησε με το θύμα, καθ’ υπόδειξη του 40χρονου, με τον οποίο είχε συνάψει και διατηρούσε ερωτικές σχέσεις, και του ζήτησε να συναντηθούν στην περιοχή των Αχαρνών. Το μεσημέρι της ιδίας ημέρας το θύμα μετέβη στις Αχαρνές, όπου τον περίμενε μόνη της η 31χρονη και τον οδήγησε σε απόμερο σημείο.

Εκεί τους ανέμενε κρυμμένος ο 40χρονος, ο οποίος με την απειλή όπλου ακινητοποίησε το θύμα, τον εξύβρισε και τον έπληξε πολλές φορές με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια επιβιβάσθηκαν στο αυτοκίνητο του 40χρονου και αποχώρησαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

SHARE:

24Media Network