Πρόστιμο 5.000€ για παιδικά πάρτι έξω από το ΚΥΤ της ΒΙΑΛ στην Χίο

Δύο παραβιάσεις του όρου της συνάθροισης άνω των 10 ατόμων σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό εντόπισαν στελέχη της της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 5000 ευρώ. Επρόκειτο για δυο περιπτώσεις αιτούντων άσυλο, οι οποίοι διοργάνωσαν παιδικά πάρτι. (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)
Δύο παραβιάσεις του όρου της συνάθροισης άνω των 10 ατόμων σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό εντόπισαν στελέχη της της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 5000 ευρώ. Επρόκειτο για δυο περιπτώσεις αιτούντων άσυλο, οι οποίοι διοργάνωσαν παιδικά πάρτι. EUROKINISSI

Στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου εντόπισαν δύο παραβιάσεις των μέτρων προστασίας και βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 5000 ευρώ.

Δύο παραβάσεις για παραβίαση του όρου της συνάθροισης άνω των 10 ατόμων σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, εντόπισαν στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.

Επρόκειτο για δυο περιπτώσεις αιτούντων άσυλο, οι οποίοι διοργάνωσαν παιδικά πάρτι σε χώρο έξω από το Κέντρο υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στη Χίο.

Και στις δυο περιπτώσεις βεβαιώθηκαν παραβάσεις των 5.000 ευρώ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network