Προβλήματα από την κακοκαιρία: Ένας τραυματίας από πτώση στεγάστρου σε ταξί

Στέγαστρο κατέρρευσε και έπεσε πάνω σε ένα ταξί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013, στο Παγκράτι στο ύψος του Μετς, επί της λεωφόρου Υμηττού στον αριθμό 255. Το στέγαστρο βρισκόταν στην ταράτσα τετραώροφου κτιρίου όπου στεγάζεται αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που βρίσκεται στο ρεύμα ανόδου της Υμμητού. Από τον δυνατό αέρα, το στέγαστρο "πέταξε" και κατέληξε στην απέναντι πλευρά και έπεσε πάνω σε ένα διερχόμενο ταξί, που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα, στην κάθοδο προς την Ηλιουπόλεως.
Ο 34χρονος οδηγός του ταξί δεν χτύπησε σοβαρά. Έχει υποστεί ισχυρό σοκ και προσωρική αμνησία και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.
(EUROKINISSI)
Στέγαστρο κατέρρευσε και έπεσε πάνω σε ένα ταξί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013, στο Παγκράτι στο ύψος του Μετς, επί της λεωφόρου Υμηττού στον αριθμό 255. Το στέγαστρο βρισκόταν στην ταράτσα τετραώροφου κτιρίου όπου στεγάζεται αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που βρίσκεται στο ρεύμα ανόδου της Υμμητού. Από τον δυνατό αέρα, το στέγαστρο "πέταξε" και κατέληξε στην απέναντι πλευρά και έπεσε πάνω σε ένα διερχόμενο ταξί, που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα, στην κάθοδο προς την Ηλιουπόλεως. Ο 34χρονος οδηγός του ταξί δεν χτύπησε σοβαρά. Έχει υποστεί ισχυρό σοκ και προσωρική αμνησία και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Προβλήματα και τραυματισμοί σημειώθηκαν από την κακοκαιρία που πλήττει από το πρωί της Τετάρτης ολόκληρη τη χώρα

Στη λεωφόρο Υμηττού στο Παγκράτι ένας οδηγός ταξί τραυματίστηκε όταν λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, ένα στέγαστρο έπεσε πάνω στο όχημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος.

Η πτώση του υπόστεγου έκοψε τα καλώδια του τρόλεϊ με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία τους.

Λόγω πτώσης δέντρων, εξαιτίας της κακοκαιρίας, οι συρμοί του ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) πραγματοποιούν δρομολόγια μόνο μεταξύ Πειραιά - Ν.Ιωνία και Ειρήνη - Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί περισσότερες από 40 κλήσεις για πτώσεις δέντρων. Η συντριπτική πλειοψηφία των περιστατικών έγινε σε περιοχές του κέντρου, κυρίως σε Παγκράτι, Αμπελόκηπους και Πολύγωνο.

SHARE:

24Media Network