Άγριο έγκλημα στο Β΄Νεκροταφείο. Νεαρή βρέθηκε νεκρή με πολλές μαχαιριές

Άγριο έγκλημα στο Β΄Νεκροταφείο. Νεαρή βρέθηκε νεκρή με πολλές μαχαιριές
Θανάσιμος τραυματισμός 11χρονου μαθητή στο προαύλιο του 6ου Δημοτικόυ Σχολείου Αχαρνών από αδέσποτη σφαίρα κατα την διάρκεια σχολικής γιορτής. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) eurokinissi

Τα στοιχεία του θύματος ταυτοποιήθηκαν. Πρόκειται για μία 32χρονη Ελληνίδα. Αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν δυνατές φωνές πριν βρεθεί νεκρή η άτυχη κοπέλα από υπευθύνους του νεκροταφείου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για να διαπιστωθεί ποιος είναι ο δράστης και ποιοι οι λόγοι της φρικτής δολοφονίας που διαπράχθηκε νωρίτερα το βράδυ μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια, στην συμβολή των οδών Ηρακλείου και Τραλλέων.

Την άτυχη κοπέλα ανακάλυψαν σε υπαίθριο χώρο και μέσα σε μία λίμνη αίματος υπεύθυνοι του νεκροταφείου που κάλεσαν αμέσως τις Αρχές, ενώ αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν δυνατές φωνές πριν εντοπιστεί η σορός της νεαρής γυναίκας.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής, ενώ το θύμα φέρει πολλά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα. Τα στοιχεία της ταυτοποιήθηκαν και προέκυψε πως πρόκειται για μία 32χρονη Ελληνίδα.

Εξετάζεται η πιθανότητα το θύμα να έτρεξε στο νεκροταφείο σε μία προσπάθεια να γλιτώσει από τον δράστη, δίχως όμως να τα καταφέρει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα