Πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο: Ζωντανός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος – Βγήκε μόνος του στη στεριά

Πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο: Ζωντανός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος – Βγήκε μόνος του στη στεριά
Επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης των επιβαινόντων του ελικοπτέρου που έπεσε στη Σάμο samos24

Σώο εντοπίστηκε το τέταρτο μέλος του πληρώματος του ελικοπτέρου που έπεσε στη θάλασσα στη Σάμο και αγνοείτο. Νωρίτερα, είχε ανασυρθεί ζωντανός ο πιλότος ενώ δύο επιβαίνοντες δεν τα κατάφεραν παρά τις προσπάθειες ανάνηψης.

Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες το βράδυ της Τετάρτης (13/07) για τον εντοπισμό του τέταρτου μέλους του ελικοπτέρου που έπεσε στη θάλασσα στη Σάμο και αγνοείτο, καθώς βρέθηκε σώο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κολυμπήσει μόνος του στην ακτή.

Δύο από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος, είναι νεκρά. Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Μηνά, στην Πλάκα, με τις προσπάθειες ανάνηψης να μην έχουν αποτέλεσμα.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα σώος περισυνελέγη ο Ρουμάνος πιλότος και έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ο Ρουμάνος πιλότος που διασώθηκε από το ελικόπτερο που έπεσε στη Σάμο samos24

 

 

Στο ελικόπτερο, το οποίο έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κατά την διάρκειας επιχείρησης κατάσβεσης φωτιάς στην περιοχή του Παλαιοχωρίου, επέβαιναν ένας Ρουμάνος, δύο Μολδαβοί χειριστές και ένας Έλληνας σύνδεσμος-μεταφραστής.

Από πλευράς διερεύνησης του αεροπορικού ατυχήματος, ο Αερολιμενάρχης Σάμου έχει ενημερώσει την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων (που υπάγεται στο υπουργείο Μεταφορών) για να προχωρήσει στη διερεύνηση των αιτιών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα