Πτώση γυναίκας στο “Mall”: Μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά την είδαν να πέφτει στο κενό

Πτώση γυναίκας στο “Mall”: Μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά την είδαν να πέφτει στο κενό
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Από μία πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου οι αστυνομικοί είδαν πως την στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει. Η ανακοίνωση της Lamda Development για το συμβάν.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 45χρονη Ελληνίδα που έπεσε νωρίτερα το βράδυ στον εσωτερικό χώρο από τον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου Mall στο Μαρούσι.

Το περιστατικό συνέβη 10 λεπτά πριν τις 9 το βράδυ μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που υπέστησαν σοκ από αυτό που είδαν. Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Αστυνομίας για να διερευνηθούν τα αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού.

Ένας γιατρός που ήταν παρόν και προσπάθησε να της παράσχει τις Πρώτες Βοήθειες, διαπίστωσε πως δεν είχε σφυγμό, κάτι που διαπιστώθηκε και από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου απλά, επίσης διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από μία πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου, οι αστυνομικοί είδαν πως την στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει.

Αυτό μοιραία κάνει τις Αρχές να εξετάζουν σοβαρά πλέον τον ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, κάτι που βεβαίως θα διαπιστωθεί πλήρως από την συνέχεια της έρευνας για το τραγικό περιστατικό.

Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν η Φωτεινή Δάρρα.

Η ανακοίνωση της Lamda Development για το συμβάν:

“Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens.

Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα