Πύργος: “Πήγα να φτιάξω γάλα και το παιδί εξαφανίστηκε” λέει η μητέρα της 2χρονης που εντοπίστηκε νεκρή

Πύργος: “Πήγα να φτιάξω γάλα και το παιδί εξαφανίστηκε” λέει η μητέρα της 2χρονης που εντοπίστηκε νεκρή
Το αρδευτικό κανάλι στον Πύργο, όπου εντοπίστηκε νεκρή η δίχρονη Eurokinissi

Σοκαρισμένη, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, εμφανίστηκε στις πρώτες της δηλώσεις η μητέρα της 2χρονης που εντοπίστηκε νεκρή σε αρδευτικό κανάλι στον Πύργο.

Σε σοκ βρίσκεται η μητέρα του δίχρονου κοριτσιού που εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι στον Πύργο.

«Είχαμε βάλει ένα σκυλί εκεί για να μην πλησιάζει αλλά το παιδί δεν πήγαινε στο κανάλι, φοβόταν το νερό, δεν ήξερε μπάνιο. Είμαι χάλια, έχασα ένα παιδί δύο χρόνων, έχασα την Παναγιώτα μου» ανέφερε η μητέρα του παιδιού.

Η μητέρα του κοριτσιού τόνισε πως όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καθώς είχε πάει να φτιάξει γάλα στο παιδί και όταν βγήκε η 2χρονη είχε εξαφανιστεί.

«Είχε ζητήσει το μικρό γάλα, πήγα μέσα να της φτιάξω γάλα κι όταν βγήκα έξω το παιδί είχε εξαφανιστεί. Φώναζα, ρωτούσα αν την είδε κανείς, αλλά τίποτα. Μετά κάλεσα την αστυνομία κι αρχίσαμε να ψάχνουμε στο αρδευτικό κανάλι, επειδή το κανάλι βρίσκεται κοντά μας. Δεν ξέρω πώς βρέθηκε εκεί το παιδί, δεν πήγαινε ποτέ» πρόσθεσε.

Ο θάνατος του άτυχου κοριτσιού, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό το πρωί της Τρίτης, οφείλεται σε πνιγμό.

Οι έρευνες είχαν ενταθεί τις τελευταίες ώρες -μετά την εξαφάνισή του- από ειδική Ομάδα Ορμητικών Νερών της 6ης ΕΜΑΚ, αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης με σκυλιά – ιχνηλάτες, ενώ σύμφωνα με το patrisnews.com αστυνομικοί και πυροσβέστες ερευνούσαν από χθες μια μεγάλη ακτίνα στη δυτική πλευρά του Πύργου.






Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα