Τραγωδία στον Πύργο: Εντοπίστηκε πνιγμένο το 2χρονο κοριτσάκι

Τραγωδία στον Πύργο: Εντοπίστηκε πνιγμένο το 2χρονο κοριτσάκι
Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρό το 2χρονο κορίτσι ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 2χρονου κοριτσιού, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν κοντά σε αρδευτικό κανάλι στον Πύργο.

Τη χειρότερη κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός ανήλικου κοριτσιού μόλις δύο ετών, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν κοντά σε αρδευτικό κανάλι στον Πύργο Ηλείας τη Δευτέρα (29/05).

Ο θάνατος του άτυχου κοριτσιού, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό το πρωί της Τρίτης, μέσα σε κανελέτο, στην Κατακόλου, κοντά στο στρατόπεδο ΣΕΤΗΛ, αρκετά μακριά από το σημείο που αρχικά αναζητούνταν, οφείλεται σε πνιγμό.

Οι έρευνες είχαν ενταθεί σήμερα από ειδική Ομάδα Ορμητικών Νερών της 6ης ΕΜΑΚ, αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης με σκυλιά – ιχνηλάτες, ενώ σύμφωνα με το patrisnews.com αστυνομικοί και πυροσβέστες ερευνούσαν από χθες, μια μεγάλη ακτίνα στη δυτική πλευρά του Πύργου, ξεκινώντας από την περιοχή του στρατοπέδου και καταλήγοντας στο αυλάκι κοντά στη Φιλοθέη.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το Πυροσβεστικό Σώμα, αναφέροντας πως στην επιχείρηση συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με ομάδα δυτών της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα