Πύργος: Ξεσπά η μητέρα του ανήλικου που δέχτηκε bullying – “Έχουν επιτεθεί και σε άλλα παιδιά”

Πύργος: Ξεσπά η μητέρα του ανήλικου που δέχτηκε bullying – “Έχουν επιτεθεί και σε άλλα παιδιά”
Glomex

Συγκλονίζει η μητέρα του ανήλικου που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από δύο άτομα στον Πύργο. "Φοβάται να βγει από το σπίτι".

Σοκαρισμένη είναι η μητέρα του ανήλικου που έπεσε θύμα bullying από δύο νεαρούς στον Πύργο και μάλιστα σε δύο εξίσου βίαια περιστατικά.

Η γυναίκα εμφανίζεται συγκλονισμένη από το βίντεο που κυκλοφόρησε και το οποίο δείχνει δύο νεαρούς και πιθανόν ανήλικους να χτυπούν με χαστούκια τον γιο της, κοντά στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης.

Το βίντεο σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται πως αποτυπώνει περιστατικό που συνέβη πριν δέκα ημέρες περίπου. Το υλικό έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας που ξεκίνησε άμεσα έρευνες για την υπόθεση, που δείχνει ακόμα πιο σοβαρή από αυτή του Θύμιου Μπουγά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μάλιστα, το περιστατικό επαναλήφθηκε και την Παρασκευή με τους ίδιους θύτες και το ίδιο θύμα.

Η μητέρα του ανήλικου μίλησε στην patrisnews, λέγοντας πως η κατάσταση αυτή έχει ξεκινήσει από τις 29 Ιουλίου όταν και το παιδί της επέστρεψε στο σπίτι και της αποκάλυψε την προσέγγισή του από δύο άτομα που τον χαστούκισαν, ωστόσο νόμισε αρχικά πως ήταν κάτι τυχαίο και κάποιος διαπληκτισμός μεταξύ τους που θα τελείωνε εκεί.

“Είναι τρομοκρατημένο, κάθεται μέσα στο σπίτι”

Όπως χαρακτηριστικά είπε “το παιδί φοβάται να βγει από το σπίτι, μένει μέσα και όπου πάει βγαίνουμε μαζί. Δε βγαίνει ούτε στη γειτονιά, γιατί εκεί έγινε το περιστατικό», δήλωσε η μητέρα μεταφέροντας το φόβο που βιώνει το παιδί της.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο πώς ξεκίνησε το περιστατικό, σημειώνοντας πως ήταν συμμαθητές με το γιό της στο γυμνάσιο, όπου και δημιουργήθηκε κόντρα και υπήρχαν κατηγορίες για φωτιές και καταστροφή σχολικής περιουσίας. “Είπαν ότι αν δεν τους απαλλάξει από αυτές τις κατηγορίες, θα το χτυπήσουν περισσότερο. Το παιδί είναι τρομοκρατημένο, κάθεται μέσα στο σπίτι”, μετέφερε η μητέρα.

“Δεν είναι μόνο το δικό μου παιδί”

Εν συνεχεία, η μητέρα του ανήλικου αποκάλυψε πως το παιδί της δεν είναι το μόνο θύμα εκφοβισμού, λέγοντας: “Έχουν επιτεθεί και σε άλλα παιδάκια, που φοβούνται να μιλήσουν. Μικρότερα από το δικό μου, που πηγαίνουν ακόμα δημοτικό. Όπου βρουν χτυπούν. Χωρίς λόγο. Αυτά γυρνούν συνέχεια στον Πύργο. Το περιστατικό έγινε σχεδόν έξω από το σπίτι μου. Το χτύπησαν, το απείλησαν και έφυγαν”.

Οι προσαγωγές

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης αυτής bullying, το Σάββατο (27/08)έγινε έφοδος της Αστυνομίας με την Ειδική Ομάδα Ελέγχων και τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλων υπηρεσιών της Δ.Α. Ηλείας.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές νεαρών ατόμων στην κεντρική πλατεία του Πύργου, δίπλα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και μάλιστα εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη γάμος, όπου οι καλεσμένοι σάστισαν από την αστυνομική επιχείρηση που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται από τις Αρχές καθώς φαινόμενα bullying ιδιαίτερα ανάμεσα σε ανήλικους έχουν ξεκαθαρίσει οι αρχές πως δεν θα γίνουν ανεκτά και από την στιγμή που γίνονται αντιληπτά ή καταγγέλονται θα αντιμετωπίζονται άμεσα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα