Πυρκαγιά στη Β' Παθολογική

Πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κτήριο κέντρου διασκέδασης στη λεωφόρο Πειραιώς στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου 2015. Για την κατάσβεσή της επιχέιρησαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κτήριο κέντρου διασκέδασης στη λεωφόρο Πειραιώς στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου 2015. Για την κατάσβεσή της επιχέιρησαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Πρόκειται για το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης "Β΄Παθολογική", το οποίο ήταν κλειστό, όταν ξέσπασε η φωτιά περίπου στις 6 το πρωί

Πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με την επωνυμία «Β΄Παθολογική», επί της οδού Πειραιώς 130, το οποίο δεν λειτουργεί πια και ήταν κλειστό.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, λίγα λεπτά μετά τις 6 και στο σημείο έσπευσαν 30 άντρες της Πυροσβεστικής με 10 οχήματα που μετά από μία ώρα προσπαθειών κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο.

Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, όπως και για να διαπιστωθεί εάν ήταν έργο εμπρησμού, διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής. Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε για περίπου μία ώρα και στη συνέχεια αποκαταστάθηκε πλήρως.

SHARE: