Υπό έλεγχο η φωτιά στο νοσοκομείο “Μεταξά”-Δεν κινδύνεψαν οι ασθενείς

Υπό έλεγχο η φωτιά στο νοσοκομείο “Μεταξά”-Δεν κινδύνεψαν οι ασθενείς

Στο χώρο των αρχείων του νοσοκομείου "Μεταξά" στον Πειραιά, ξέσπασε πυρκαγιά. Δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια. Κανένας κίνδυνος για ασθενείς και προσωπικό

Υπό έλεγχο τέθηκε,αργά το απόγευμα, η πυρκαγιά, που ξέσπασε το μεσημέρι, στο 2ο υπόγειο του νοσοκομείου «Μεταξά» στον Πειραιά

Στο σημείο, παραμένει δύναμη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, προκειμένου να απομακρυνθεί οποιοδήποτε κίνδυνος αναζωπύρωσης, από εύφλεκτα υλικά. Από τη φωτιά που εκδηλώθηκε, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, σε αποθήκη, πιθανόν με αναλώσιμο υλικό, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός,ούτε κίνδυνος για τους ασθενείς αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Ωστόσο λόγω του καπνού, κάποιοι από τους ασθενείς, χρειάστηκε να μεταφερθούν απο το προσωπικό, σε άλλες πτέρυγες, με ασφάλεια.

Στο νοσοκομείο την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά, έτυχε να βρίσκεται ο διοικητής και ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Περαιά, καθώς πραγματοποιούσαν επιθεώρηση, σε τμήματα.

Στο σημείο μετέβη άμεσα και ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση του νοσοκομείου και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για την αμεσότητα στην αντιμετώπιση της κατάστασης, καθώς όπως τόνισε «κανένας ασθενής δεν κινδύνεψε και δεν χρειάστηκε να διακομισθεί σε άλλο νοσοκομείο».

Σημειώνεται ότι πολλοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου που δεν εργάζονταν, με το άκουσμα της είδησης, έσπευσαν στο κτίριο, προκειμένου να προσφέρουν τη βοήθειά τους, σε ασθενείς και σε συναδέλφους τους.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα