Ρόδος: Εισαγγελική εντολή για πρόσθετη έρευνα για τον πνιγμό των δύο κοριτσιών

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ EUROKINISSI

Όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να γίνει πρόσθετη έρευνα από τους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος Ιαλυσού, έτσι ώστε να διευκρινιστούν όλες οι πτυχές της διπλής τραγωδίας

Ελεύθεροι αφέθηκαν, χθες το βράδυ, με εντολή του εισαγγελέα Ρόδου, οι δυο υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας του νησιού στην πισίνα της οποίας βρήκαν τραγικό θάνατο, την Τετάρτη απόγευμα, δύο αδελφές από τη Γαλλία, ηλικίας 19 και 16 ετών, που έκαναν διακοπές στο νησί με την οικογένεια τους.

Όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να γίνει πρόσθετη έρευνα από τους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος Ιαλυσού, έτσι ώστε να διευκρινιστούν όλες οι πτυχές της διπλής τραγωδίας που βύθισε στο πένθος την οικογένεια των Γάλλων, αλλά και την τοπική κοινωνία.

Ο ιατροδικαστής Ρόδου κ. Κωτρέτσος, που ολοκλήρωσε χθες αργά το μεσημέρι την ιατροδικαστική του έκθεση, επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος των δύο κοριτσιών προήλθε από πνιγμό, αλλά παραγγέλθηκαν και άλλες πρόσθετες τοξικολογικές εξετάσεις, όπως προβλέπει η σχετική διαδικασία της ιατροδικαστικής έρευνας, έτσι ώστε να αποκλειστεί οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πνιγμός: Μάστιγα της Ελλάδας ο "αθόρυβος θάνατος"

Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για τον πνιγμό 8χρονης σε πισίνα ξενοδοχείου

Ρόδος: "Δεν ήξεραν κολύμπι τα παιδιά" - Η μαρτυρία των γονιών για τις Γαλλίδες

Ρόδος: Από τη Γαλλία οι αδελφές που πνίγηκαν στην πισίνα - Στον εισαγγελέα οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου

Ασύλληπτη τραγωδία στη Ρόδο: Δύο αδελφές πνίγηκαν σε πισίνα

SHARE: