Ρόδος: Η μαρτυρία του αδελφού του 23χρονου που κατηγορείται για βιασμό της 19χρονης

Ρόδος: Η μαρτυρία του αδελφού του 23χρονου που κατηγορείται για βιασμό της 19χρονης

Ο αδελφός του 23χρονου Ρομά που κατηγορείται για τον βιασμό της 19χρονης με αναπηρία, μίλησε για την ημέρα εκείνη, για την κοπέλα και για τον 19χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι βίασε μαζί με τον 19χρονο Αλβανό κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μια 19χρονη κοπέλα με αναπηρία στη Ρόδο, κρατείται στις φυλακές Γρεβενών.

Ο αδελφός του, ο οποίος γνώριζε την 19χρονη καθώς ήταν συμμαθητές στο ειδικό σχολείο, βρισκόταν εκείνη την ημέρα στο σημείο, όπου συναντήθηκε η παρέα και μετά ακολούθησε το τραγικό περιστατικό.

Ο αδελφός του 23χρονου Ρομά μίλησε για τη μέρα εκείνη και δίνει τη δική του οπτική, ενώ αναφέρθηκε στην κοπέλα, στον 19χρονο Αλβανό, στις μέρες που ακολούθησαν μετά τη συνάντηση, αλλά και στην αδελφή του που είναι ΑΜΕΑ.

Μεταξύ άλλων, ο αδελφός του είπε πως ο 23χρονος Ρομά δεν ήταν φίλος με τον 19χρονο Αλβανό και ότι ήταν απλώς γνωστοί.

"Απλώς εκείνη την ημέρα βρεθήκαμε γιατί ήμασταν στην κοινή παρέα. Δεν είναι ότι κάνανε παρέα μεταξύ τους, ότι πήγαιναν για καφέ κλπ. Το Σάββατο μαζεύονται πάρα πολλά παιδιά και εκείνη τη μέρα είχαν μαζευτεί πάρα πολλά άτομα. Είχα πάει εγώ κι ο αδελφός μου στην αρχή και μετά ήρθε το άλλο το παιδί και έγινε ό,τι έγινε. Δεν είναι ότι ήρθε ο αδελφός μου μαζί με τον Αλβανό. Ο Αλβανός ήρθε με το δικό του αμάξι."

Ο αδελφός του 23χρονου υποστήριξε πως όλα φαίνονταν φυσιολογικά και πως δεν πιστεύει ότι έκανε κάτι ο αδελφός του.

"Εκεί που καθόμασταν και ακούγαμε μουσική απ' το αμάξι μου, ήρθε ο Αλβανός και έκατσε στην κοινή παρέα. Εγώ, όμως, είχα πάει κάπου εκείνη την ημέρα. Δεν αντιλήφθηκα ότι θα γινόταν κάτι. Μετά επέστρεψα στο ίδιο μέρος και δεν τους βρήκα εκεί. Τον παίρνω τηλέφωνο, μου λέει έρχομαι. Δεν πέρασε πολλή ώρα και ήρθε ο αδελφός μου με τον Αλβανό. Κάθεται ο αδελφός μου, φεύγει ο Αλβανός. Κάτσαμε και κάναμε ένα τσιγάρο και φύγαμε. Δεν φαινόταν να έχει γίνει κάτι. Δεν ήταν ούτε αγχωμένος, ούτε τίποτα. Ήταν χαρούμενος, συνεχίζαμε να βγαίνουμε στο ίδιο σημείο. Κάποιος που κάνει κάτι, δεν φανερώνεται. Ο αδελφός μου δεν μου είπε τίποτα, ούτε αργότερα, μου μιλούσε φυσιολογικά. Εγώ φοβόμουν μην μας γράψουν για το αμάξι. "Μη φοβάσαι, καθαροί είμαστε, θα πάμε και θα φύγουμε" μου έλεγε. Όταν έγινε αυτό, μετά από μια - δυο βδομάδες πετύχαμε ξανά την κοπέλα και χαιρετήθηκαν κανονικά."

Επίσης, αναφέρθηκε στην αδελφή τους που είναι ΑΜΕΑ και είπε πως δεν είναι δυνατόν να έκανε κακό σε μια κοπέλα με αναπηρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δολοφονία στη Ρόδο, Ελένη Τοπαλούδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρόδος: Η μαρτυρία της 19χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον δολοφόνο της Τοπαλούδη

Ρόδος: Προφυλακιστέος και για τον βιασμό της 19χρονης ο ένας εκ των δολοφόνων της Τοπαλούδη

Βιασμοί στη Ρόδο: "Υπάρχουν και άλλα θύματα που θα πρέπει να μιλήσουν"

SHARE:

24Media Network