Ρόδος: Πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο και σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο

Ρόδος: Πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο και σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο
rodiaki.gr

Ανείπωτη τραγωδία στη Ρόδο με θύμα έναν 43χρονο ο οποίος πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο ατύχημα και τον χτύπησε διερχόμενο όχημα.

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 43χρονος στη Ρόδο μετά την παράσυρσή του απο διερχόμενο όχημα την ώρα που επιχειρούσε να απεγκλωβίσει έναν οδηγό μετά από τροχαίο ατύχημα.

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου όταν ΙΧ που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, χτύπησε στη διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο 43χρονος που έμενε σε απόσταση λίγων μέτρων απο το σημείο του ατυχήματος, ακούγοντας τον θόρυβο βγήκε από το σπίτι του και μαζί με γείτονες και διερχόμενους οδηγούς, έσπευσαν στο σημείο να βοηθήσουν, ειδοποιώντας παράλληλα ΕΚΑΒ και αστυνομία.

rodiaki.gr

 

Όμως, σύμφωνα με το rodiaki.gr, την ώρα που προσπαθούσαν ν’ απεγκλωβίσουν την οδηγό μέσα από το όχημα, ένα άλλο ΙΧ έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, παρασύροντας όλους όσους βρίσκονταν στο σημείο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο 43χρονος και άλλα δύο άτομα που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ο 43χρονος πατέρας δύο παιδιών ξεψύχησε ενώ οι άλλοι δύο βρίσκονται εκτός κινδύνου.

rodiaki.gr

 

Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που ευθύνεται για την τραγωδία, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο της Ρόδου, συνελήφθη και κρατείται από τους αστυνομικούος προκειμένου να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Ρόδου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα