Ρομά επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε δύο περιπολικά – 2 τραυματίες αστυνομικοί

Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας EUROKINISSI

Δύο περιπολικά επιχείρησαν να κάνουν συστάσεις σε πλήθος που έκανε φασαρία τα ξημερώματα, όταν περίπου 20 άτομα επιτέθηκαν σε βάρος των αστυνομικών.

Επεισόδιο που είχε σαν αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δυο αστυνομικών σημειώθηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα, όταν η Άμεση Δράση κλήθηκε για περιστατικό διατάραξης επί της οδού Μπουκουβάλα, στα Άνω Λιόσια.

Όταν έφτασαν δύο περιπολικά για να κάνουν συστάσεις στους Ρομά που έκαναν φασαρία, περίπου 20 άτομα από το πλήθος επιτέθηκαν σε βάρος των αστυνομικών με πέτρες και μπουκάλια και τραυμάτισαν δύο από αυτούς, ενώ έσπασαν τα τζάμια σε ένα από τα δύο περιπολικά.

ADVERTISING

Οι ταραξίες τράπηκαν σε φυγή μετά την πράξη τους και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, δίχως να ακολουθήσει αστυνομική επιχείρηση για προσαγωγή υπόπτων.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ταυτόχρονη εμπρηστική επίθεση σε ΑΤΜ σε Χαλάνδρι και Καισαριανή

Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στον Άγιο Δημήτριο

SHARE:

24Media Network