Ρούλα Πισπιρίγκου: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για τους θανάτoυς Ίριδας και Μαλένας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για τους θανάτoυς Ίριδας και Μαλένας
Eurokinissi

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να απολογηθεί για τις ανθρωποκτονίες των δύο μικρότερων κοριτσιών της, Ίριδας και Μαλένας.

Προθεσμία για τις 16 Νοεμβρίου ζήτησε και έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε ενώπιον της 35ης τακτικής ανακρίτριας λίγο μετά τις 9 το πρωί  προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση ανθρωποκτονίας των δύο μικρότερων κοριτσιών της, Ίριδας και Μαλένας Δασκαλάκη.

Η μητέρα των δύο παιδιών σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται ως φυσικός αυτουργός να έβαλε τέλος στη ζωή της 3,5 ετών Μαλένας τον Απρίλιο του 2019 και της 6 μηνών Ίριδας το Μάρτιο του 2021, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Υπενθυμίζεται οτι για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμα του έκρινε πως η κατηγορούμενη θα πρέπει να καθίσει στο εδώλιο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού και πλέον αναμένεται ο προσδιορισμός της δίκης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα