Ρούλα Πισπιρίγκου: Προσωρινά κρατούμενη για τις ανθρωποκτονίες της Μαλένας και της Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προσωρινά κρατούμενη για τις ανθρωποκτονίες της Μαλένας και της Ίριδας
Η Ρούλα Πισπιρίγκου στο δικαστήριο INTIME NEWS

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά την απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου, για τους θανάτους των δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της, μετά από μία επεισοδιακή απολογία που ξεκίνησε χθες το πρωί.

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ολοκλήρωσε σήμερα μετά τις 3 το μεσημέρι την απολογία της που ξεκίνησε χθες το πρωί και διακόπηκε καθώς η 34χρονη υπέβαλε χθες το απόγευμα αίτηση εξαίρεσης της Ανακρίτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη μητέρα στο άκουσμα της απόφασης, φέρεται να ξέσπασε σε κλάματα.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που το μεσημέρι απέρριψε την αίτηση, η κατηγορουμένη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ακολούθησε η διαδικασία της εμφάνισης της Ρούλας Πισπιρίγκου στο εισαγγελικό γραφείο όπου φαίνεται να εξετάστηκε με πολλές ερωτήσεις από δύο Εισαγγελείς και στην συνέχεια ακολούθησε η διάσκεψη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα για την ποινική μεταχείριση της 34χρονης, ήδη προσωρινά κρατούμενης για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα