Ρούλα Πισπιρίγκου: Το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας “πάγωσε” την απολογία της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας “πάγωσε” την απολογία της
EUROKINISSI

Νέα ημερομηνία για την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας αναμένεται να οριστεί, μετά το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας που υπέβαλε ο Αλέξης Κούγιας.

Δεν θα απολογηθεί σήμερα τελικά η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας δεν έχει αποφασίσει για την αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας που υπέβαλε νωρίτερα ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.

Μετά την έκδοση του βουλεύματος, το οποίο πιθανότατα θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, θα οριστεί νέα ημερομηνία για να απολογηθεί.

Μέσω του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια, η κατηγορούμενη προχώρησε στην ενέργεια αυτή, καθώς η ανακρίτρια δεν δέχθηκε να δοθεί νέα προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν κι άλλοι μάρτυρες. Πρόκειται για τους ιατροδικαστές, Ουρανία Δημακοπούλου, Χαρά Σπηλιοπούλου και η Αγγελική Τσιόλα.

Η ανακρίτρια, κατά πληροφορίες, επιφυλάχθηκε και ζήτησε από την κατηγορούμενη να συνεχιστεί η διαδικασία και να απολογηθεί σήμερα. Ως αποτέλεσμα ο Αλέξης Κούγιας προσέφυγε ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για την κλήτευση των μαρτύρων.

Η δικαστική λειτουργός επέμεινε στην έναρξη της απολογίας με αποτέλεσμα το αίτημα εξαίρεσης της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα