Ρουβίκωνας: Κάλεσμα σε όσους έχασαν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμό

Εισβολή του Ρουβίκωνα στην ισπανική πρεσβεία στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου έγινε σήμερα το πρωί, ενώ πραγματοποιήθηκε και κατάληψη της πρεσβείας. Πετάχτηκαν τρικάκια και αναρτήθηκε πανό για την Καταλονία και το τελευταίο δημοψήφισμα. Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Εισβολή του Ρουβίκωνα στην ισπανική πρεσβεία στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου έγινε σήμερα το πρωί, ενώ πραγματοποιήθηκε και κατάληψη της πρεσβείας. Πετάχτηκαν τρικάκια και αναρτήθηκε πανό για την Καταλονία και το τελευταίο δημοψήφισμα. Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Το κάλεσμα, που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, είναι για την ερχόμενη Δευτέρα στα Εξάρχεια

Ανοιχτή πρόσκληση σε όσους έχασαν ή κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμό απηύθυνε ο Ρουβίκωνας.

Το κάλεσμα, σύμφωνα με την ανάρτηση που έγινε στο Διαδίκτυο, είναι για την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου.

ADVERTISING

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο αγώνας κατά των πλειστηριασμών έχει κάνει πολύ δρόμο αλλά στην ουσία του μέχρι τώρα κατάφερνε μόνο να αναβάλλει τους πλειστηριασμούς, κατά κανόνα  μόνο για λίγους μήνες. Η τρόικα και οι τράπεζες ωστόσο διψάνε για αίμα. Από την 1η Μάη, το δημόσιο θα βγάζει κατά το δοκούν σπίτια στο σφυρί για χρέη άνω των 500 ευρώ, ενώ οι τράπεζες έχουν ήδη ξεκινήσει το πλιάτσικο εδώ και μήνες. Η λύση μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τους οργανωμένους και μαζικούς αγώνες των από τα κάτω. Για αυτό καλούμε όσους έχουν χάσει το σπίτι τους ή κινδυνεύουν να το χάσουν από πλειστηριασμό, να οργανώσουμε μαζί την πολύμορφη και δυναμική αντίσταση μας ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 18:30 ( ΑΥΣΤΗΡΑ ) ΣΤΟ Κ*ΒΟΞ ΑΡΑΧΩΒΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ( ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ )

ΟΎΤΕ ΒΉΜΑ ΠΊΣΩ

ΑΝΑΡΧΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΡΟΥΒΊΚΩΝΑΣ

SHARE:

24Media Network