Ρυμουλκήθηκε το σκάφος που έπλεε ακυβέρνητο στον Θερμαϊκό

Ρυμουλκήθηκε το σκάφος που έπλεε ακυβέρνητο στον Θερμαϊκό
Σκάφος του Λιμενικού Σώματος INTIME

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμενικό Θεσσαλονίκης, για το ταχύπλοο σκάφος με τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες που έπλεε ακυβέρνητο στον Θερμαϊκό Κόλπολίγο μετά τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου (6/5).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το σκάφος τελικά ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

“Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, ότι ερασιτεχνικό σκάφος, βρίσκεται ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, με τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή Αρέτσους Καλαμαριάς.

Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Α/Κ σκάφος «ΘΕΟΔΩΡΟΣ» Λ.Θ. 2075, με την συνδρομή του οποίου ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια το ανωτέρω σκάφος στον λιμένα Καλαμαριάς, συνοδεία του Π.Λ.Σ..

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω σκάφους, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα