Σε εξαφανισμένο ηλικιωμένο ανήκει η απανθρακωμένη σορός στην Φθιώτιδα

Σε εξαφανισμένο ηλικιωμένο ανήκει η απανθρακωμένη σορός στην Φθιώτιδα

Εξετάζεται η πιθανότητα ο θάνατος του 73χρονου Κωνσταντίνου Μαγγλάρα, ο οποίος αγνοούνταν από τον Ιανουάριο, να οφείλεται σε ατύχημα

Διακριβώθηκε από τις Αρχές ότι η σορός του ηλικιωμένου άντρα που βρέθηκε ο μισός με εκτεταμένα εγκαύματα σε αγροτοδασική και θαμνώδη περιοχή, ανάμεσα στην Υπάτη και την Σπερχειάδα, πως είναι ο 73χρονος Κωνσταντίνος Μαγγλάρας, που εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή της Καρυάς Φθιώτιδας, στις 29 Ιανουαρίου 2017.

Η διακρίβωση ότι πρόκειται για εκείνον προέκυψε από προσωπικά του αντικείμενα όπως τα κλειδιά του που βρέθηκαν πάνω του και κάποιες σημειώσεις, στις οποίες είχε γραμμένα τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε.

Ήταν αδύνατον να αναγνωριστεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, αφού πέρα από τα εκτεταμένα εγκαύματα που έφερε η σορός του, ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και άγρια ζώα είχαν κατασπαράξει μεγάλο μέρος του προσώπου και του σώματός του.

Επίσης, η περιοχή που βρέθηκε, ήταν πολύ κοντά στο μαντρί του που διατηρούσε στην περιοχή και καθώς βρέθηκε ένα μπιτόνι δίπλα του, εικάζεται από τις Αρχές, αφού δεν είχε εκδηλώσει πρόθεση αυτοκτονίας, ότι ενδεχομένως πήρε να κάψει κάτι από μαντρί του, ίσως κάποια κλαδιά ή οτιδήποτε, να έκανε ενδεχομένως κάποιο λάθος και να άρπαξαν φωτιά τα ρούχα του.

Αυτό ως εκτίμηση των Αρχών πηγάζει και από διάφορες σβησμένες μικροεστίες που βρέθηκαν σε μία περίμετρο από την σορό και οι αστυνομικοί εικάζουν ότι πήρε φωτιά και καθώς έτρεχε φλεγόμενος και προσπαθούσε να σβήσει τα ρούχα του, εξάπλωνε την φωτιά γύρω του μέχρι που στο τέλος έχασε τις αισθήσεις του και έχασε την ζωή του με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

Μακροσκοπικά τουλάχιστον δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Αθήνας, από το πόρισμα της οποίας θα φανούν τα ακριβή αίτια θανάτου του, ενώ για τυπικούς λόγους ταυτοποίησης του θύματος θα γίνει και ανάλυση DNA.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα στην Φθιώτιδα

SHARE:

24Media Network