Σε εξέλιξη επεισόδιο σε διαμέρισμα στην Πέτρου Ράλλη Καταγγελίες για οπλισμένο άντρα

Σε εξέλιξη επεισόδιο σε διαμέρισμα στην Πέτρου Ράλλη Καταγγελίες για οπλισμένο άντρα
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI Eurokinissi

Επί ποδός η αστυνομία για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με τις καταγγελίες ένοπλος απείλησε ενοίκους και κρύφτηκε στο σπίτι της ιδιοκτήτριας

Σε εξέλιξη βρίσκεται επεισόδιο με την εμπλοκή πιθανώς οπλισμένου άντρα που έγινε σε διαμέρισμα επί της οδού Πέτρου Ράλλη 392. Συγκεκριμένα, μισή ώρα μετά τις 3 το μεσημέρι δύο Πακιστανοί που μένουν σε διαμέρισμα επί της οδού Πέτρου Ράλλη 392, κάλεσε την Άμεση Δράση και ζήτησαν βοήθεια για δέχονται απειλές από οπλισμένο άντρα.

Στο σημείο είχε πάει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού όπως καταγγέλλουν οι Πακιστανοί, με δύο ακόμη άγνωστους άντρες και με σκοπό όπως είπαν να τους δείξει το διαμέρισμα. Εκεί ανέφεραν οι ένοικοι, πως ένας από τους δύο άντρες έβγαλε πιστόλι και άρχισε να τους απειλεί δίχως λόγο, ενώ αμέσως μετά τον πήρε η ιδιοκτήτρια και τον έκρυψε στο δικό της διαμέρισμα.

Στο σημείο έφτασαν σύντομα περιπολικά και αστυνομικοί εντόπισαν έναν άντρα που τον δέσμευσαν μέχρι να διαπιστώσουν την εμπλοκή του ή όχι. Η ιδιοκτήτρια φέρεται να αρνείται το περιστατικό και να αρνείται ότι έκρυψε οπλισμένο άντρα στο σπίτι της, αρνείται όμως και να δώσει την άδεια στους αστυνομικούς να μπουν στο σπίτι της και να ψάξουν και έτσι οι αστυνομικοί αναμένουν την άδεια εισαγγελέα.

Πυροβολισμοί σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση της Αστυνομίας δεν έχουν υπάρξει, ενώ στο σημείο βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα