Σε ύφεση η φωτιά στον Άνω Κορυδαλλό

Σε ύφεση η φωτιά στον Άνω Κορυδαλλό
Φωτιά στον Άνω Κορυδαλλό Eurokinissi

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης στον Άνω Κορυδαλλό. Στο σημείο παραμένουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής μέχρι να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα επί της οδού Αθανασίου Διάκου στον Άνω Κορυδαλλό, σε χαμηλή βλάστηση και οικοπεδικούς χώρους ανάμεσα σε σπίτια και προς την πλευρά των «πολυβολείων».

Σημειώνεται ότι είναι η πολλοστή φορά που ξεσπά φωτιά σε αυτό το σημείο, κάτι που έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού που θα διερευνήσει τις συνθήκες.

Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν μέχρι να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά, 72 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, υδροφόρες και μηχανήματα ΟΤΑ και της Περιφέρειας, ενώ τα εναέρια έχουν αποχωρήσει. Οι φλόγες έγλυψαν αυλές αλλά τα σπίτια γλίτωσαν από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Φωτιά στον Άνω Κορυδαλλό Eurokinissi

Εξαιτίας της πυρκαγιάς στο σημείο, διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αθ. Διάκου από το ύψος της οδού Ποταμού και στην περιφερειακή οδό Χαϊδαρίου-Σχιστού Κορυδαλλού στις οποίες έχει πλέον αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Φωτιά στον Άνω Κορυδαλλό Eurokinissi

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version