Ισοπεδώθηκε το χωριό Βρίσα. Κραυγή αγωνίας του αντιδήμαρχου Λέσβου

Ισοπεδώθηκε το χωριό Βρίσα. Κραυγή αγωνίας του αντιδήμαρχου Λέσβου
Ισχυρός σεισμός 6,2 ριχτερ στην Μυτιλήνη,καταστροφες στο Πλωμάρι,Δευτέρα 12 ιουνίου 2017(EUROKINSSI) Eurokinissi

Για τεράστια καταστροφή και μια εγκλωβισμένη γυναίκα κάνει λόγο στο News 24/7 ο αντιδήμαρχος Λέσβου Νίκος Καρασάββας

Εικόνες καταστροφής περιγράφει στο News 24/7 o αντιδήμαρχος Λέσβου Νίκος Καρασάβας, λίγες ώρες μετά το χτύπημα του εγκέλαδου. Όπως σημειώνει οι κάτοικοι ζουν ώρες αγωνίες, ενώ γίνεται μια τεράστια επιχείρηση για να απεγκλωβιστεί μια γυναίκα από τα συντρίμμια του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τον κ. Καρασάββα “παραμένει μια εγκλωβισμένη, η οποία είναι καταπλακωμένη μέσα στα συντρίμμια και γίνεται μια τεράστια επιχείρηση ώστε να την απεγκλωβίσουν”.

Η γυναίκα την ώρα του σεισμού ήταν μέσα στο σπίτι της, ενώ κατά τον κ. Καρασάβα ήδη έχουν μεταφερθεί από το χωριό δυο τραυματίες οι οποίες δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Η Βρίσα έχει περίπου 800 κατοίκους, ενώ και ο κ. Στέλιος Πανσεληνάς, κάτοικος της Βρίσας, ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πως «εννιά στα δέκα σπίτια του χωριού είτε έχουν γκρεμιστεί είτε έχουν υποστεί μεγάλες ζημίες».

«Όλα τα παλαιά κτίσματα έχουν πέσει μόνο τα νέα έχουν διασωθεί» συμπλήρωσε ο κ. Πανσεληνάς με τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής και της περιφέρειας Βορείου Αιγίου να είναι στην περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα