Σφακιανάκης: Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή

Σφακιανάκης: Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή
ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ "21+4 ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ" .ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) Eurokinissi

Νέες προκλητικές δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη υπέρ της Χρυσής Αυγής (Vid)

 Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, δηλώνοντας πως μόνο η Χρυσή Αυγή “δυστυχώς” θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά τη χώρα.

“Πες σε αυτά τα κοπρόσκυλα που έχουν πει αυτό, ότι ο χαιρετισμός που έκανα, τον οποίο κάνουν οι χιτλερικοί, το έκανα σε ένα τραγούδι που λέγεται ‘Η πλατεία’ και εκείνη την ώρα χλεύαζα,  σχολίαζα τους ναζιστές λέγοντας ‘Η Γερμανία πάνω από όλα'”, είπε στην κάμερα του “Πρωινό”, κατά τη διάρκεια της απονομής του πολυπλατινένιου δίσκου του.

Τόνισε δε πως “αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή”.

“Είμαι πολιτικό ον και έχω δημόσιο λόγο και σκέφτομαι μονίμως πολιτικά. Είμαι πολίτης, όχι πελάτης. Και όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που σας κυβερνάνε δεν τα έχω αξιολογήσει όπως εσείς. Δεν τους έχω σε καμία απολύτως δύναμη. Έχω κάθε δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου και δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα. Αυτοί μου οφείλουν πολλά. Δεν είναι φασίστες η ‘Χρυσή Αυγή’ και έχουν κλείσει μέσα κάποιον που είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις, ποιος σου έδωσε το δικαίωμα.

Επιβάλλεται να στηρίζετε τη Χρυσή Αυγή. Διότι αυτή έχει μέσα και την αυγή. Οι άλλοι έχουν μόνο το σκότος. Με είχαν ρωτήσει γιατί δεν κατεβαίνω στην πολιτική. Διότι απλά δεν έχω μάθει να κατεβαίνω, εγώ μόνο ανεβαίνω. Φοροδιαφεύγουν; Μα πλάκα μου κάνεις; Ο Παπακωνσταντίνου δεν ήταν υπουργός Οικονομικών; Δεν είναι φοροφυγάς; Ο Σιμίτης δεν ήταν πρωθυπουργός της χώρας; Τρελαθήκατε; Τι είναι αυτά που λέτε; Πες τους να πάνε να γ@@@νε”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα