Σήμερα η κηδεία του Κατσίφα – Αυτοσυγκράτηση ζητά η κυβέρνηση

Σήμερα η κηδεία του Κατσίφα – Αυτοσυγκράτηση ζητά η κυβέρνηση

Χιλιάδες άτομα θα πουν το τελευταίο αντίο στον 35χρονο, η κηδεία του οποίου θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στους Βουλιάρατες.

Να τιμήσουν τον νεκρό επιδεικνύοντας αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα και την τελετή έχουν καλέσει τα Υπουργεία  Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, όσους Έλληνες πολίτες μεταβαίνουν στις Βουλιάρατες για την κηδεία.

 

Τρία λεωφορεία με περίπου 150 άτομα ξεκίνησαν από την Θεσσαλονίκη με προορισμό το χωριό Βουλιαράτες όπου θα πραγματοποιηθεί  κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Λεωφορεία ξεκίνησαν επίσης από Αθήνα, Λάρισα και Γιάννενα.

Οι έλεγχοι τόσο για τα λεωφορεία, όσο και για τα ελληνικά ΙΧ που περνούσαν τα σύνορα είναι εξονυχιστικοί, όπως φαίνεται και στα βίντεο.

Το τελευταίο αντίο θα πουν στις 14:00 ώρα Ελλάδας στον 35χρονο ομογενή συγγενείς, φίλοι και χιλιάδες ομογενείς και Ελλαδίτες.

Η στιγμή που φτάνει η σορός στο σπίτι:

 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου του χωριού Βουλιαράτες από τον Μητροπολίτη Αργυροκάστρου Δημήτριο.

 

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα από το άγαλμα Βενιζέλου τρία λεωφορεία με περίπου 150 άτομα. Λεωφορεία προς τους Βουλιαράτες ξεκίνησαν και από άλλες πόλεις, όπως Αθήνα, Λάρισα και Γιάννενα.

Πλάνα πριν φτάσει η σορός στο σπίτι της οικογένειας

 

Στο χωριό Βουλιαράτες αναμένεται να συγκεντρωθούν χιλιάδες κόσμου, υπό αυστηρά αστυνομικά μέτρα. Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, επί ποδός βρίσκονται 2.000 αστυνομικοί, ενώ Έλληνες αστυνομικοί βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με Αλβανούς συναδέλφους τους.

Η σορός του 35χρονου Βορειοηπειρώτη μεταφέρθηκε χθες από τα Τίρανα στον τόπο καταγωγής του. Η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα ήταν σκεπασμένη με τη γαλανόλευκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα