Σήμερα το “τελευταίο αντίο” στη Νίκη Λειβαδάρη – H αιτία θανάτου της

Σήμερα το “τελευταίο αντίο” στη Νίκη Λειβαδάρη – H αιτία θανάτου της

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μόλις στα 33 της χρόνια η ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη.

Η κηδεία της ηθοποιού θα γίνει σήμερα, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, στη 1.30  το μεσημέρι, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.σύμφωνα με τις Η Νίκη Λειβαδάρη πέθανε από έμφραγμα του μυοκαρδίου στα 33 της χρόνια.

Συνάδελφος της ηθοποιού και στενός της φίλος, ανέφερε πως δεν είχε ποτέ παραπονεθεί για κάποιο ζήτημα υγείας και πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως αντιμετώπιζε πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ηθοποιό Φώτη Σπύρου ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα “Espresso”, η νεαρή συνάδελφός του “έφυγε” μετά από ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε το βράδυ του Σαββάτου κάτα τη διάρκεια της εξόδου της για ποτό μετά το τέλος της παράστασης “Stamboul Train” στην οποία συμμετείχε.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή μέσω Facebook ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του “ΤΑΣΕΗ” (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Νίκη Λειβαδάρη ήταν απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη της Ανώτερης Δραματικής Σχολής ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές:

-2009 «Μίλα μου Βρώμικα» Mega, σκην. Β. Κεχαγιάς- Μ. Κοντοβά, υπάλληλος υγειονομικού, 2 επεισόδια.

-2008 «Αληθινοί έρωτες» Alpha, σκην. Παναγιώτης Φαφούτης, (Ιουλία), α’ ρόλος.

-2008 «Αληθινοί Έρωτες» Συμμετοχή στο σίριαλ του Alpha, σε σκηνοθεσία Νίκου Κρητικού, (φοιτήτρια).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα