Σκιάθος: Βίντεο – ντοκουμέντο από την εκτίναξη της τουρίστριας στο αεροδρόμιο

Σκιάθος: Βίντεο – ντοκουμέντο από την εκτίναξη της τουρίστριας στο αεροδρόμιο
Στιγμιότυπο από την εκτίναξη της 61χρονης στο αεροδρόμιο Σκιάθου Youtube / @SKIATHOS LIFE

Καρέ - καρέ η εκτίναξη της 61χρονης Βρετανίδας από τα αέρια τουρμπίνων αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Άλλη μια γυναίκα φαίνεται να πέφτει στο έδαφος, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Βίντεο – ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο της Σκιάθου, αποτυπώνει τον τρόπο που η Βρετανίδα τουρίστρια εκτινάχθηκε από τα αέρια τουρμπίνων κατά την απογείωση ενός αεροσκάφους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως αναφέρει το Skiathoslife.gr, που παρουσιάζει το βίντεο, η 61χρονη διακρίνεται (με το βέλος) να βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο δίπλα στην θάλασσα αρκετά μέτρα μακριά από τον τοιχίο και το πεζούλι, που αρχικά ανέφεραν οι πληροφορίες, αλλά ακριβώς στην ίδια ευθεία με τις τουρμπίνες του boeing του αεροσκάφους.

Η ίδια όχι μόνο προσπαθεί να αποφύγει το κύμα αερίων, που δημιουργείται κατά την απογείωση του αεροσκάφους, αλλά σηκώνει και τα χέρια, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στη θάλασσα και να οδηγηθεί τελικά στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου και νοσηλεύεται.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ακόμα μια γυναίκα μικρότερης ηλικίας πέφτει στο έδαφος, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Σκιάθος: Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο

Υπενθυμίζεται, πως αυτό είναι το δεύτερο ατύχημα που σημειώνεται στο σημείο, καθώς πριν από μερικές βδομάδες (στις 19/06) ένας 79χρονος άνδρας που κινούνταν στον δρόμο δίπλα από τον αεροδιάδρομο της Σκιάθου, είδε το αεροπλάνο να κατεβαίνει, αλλά εκτίμησε πως θα προλάβαινε να απομακρυνθεί από το σημείο. Επιτάχυνε το βήμα του, χωρίς επιτυχία ωστόσο. Από το κύμα αερίων του αεροπλάνου, ο περιπατητής εκτινάχθηκε στη θάλασσα σε απόσταση 10 μέτρων από το σημείο που βρισκόταν.

Δήμαρχος Σκιάθου: “Ορισμένοι υπερεκτιμούν τις δυνάμεις τους”

Μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα και τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς τουριστών και ντόπιων, ο δήμαρχος Σκιάθου, κ. Θοδωρής Τζούμας υπογράμμισε στο GRTimes πως στο εν λόγω σημείο υπάρχει επαρκής σήμανση που πρέπει να τηρείται από όλους.

“Έχουμε ειδοποιήσει την αρμόδια εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο μετά τα ατυχήματα, όμως, ο χώρος έχει επαρκή σήμανση προειδοποίησης, ακόμη και φωτεινό σηματοδότη. Ορισμένοι, ωστόσο, επιλέγουν να υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους και παραμένουν στο σημείο. Μοιάζει, όμως, σαν επιχειρούμε να περάσουμε το φανάρι με κόκκινο υπογραμμίζει ο δήμαρχος Σκιάθου.

Ο ίδιος προσθέτει επίσης ότι πολλοί κάνουν το λάθος και πλησιάζουν πάρα πολύ κοντά στο σημείο από όπου απογειώνεται το αεροπλάνο. Και όταν μιλάμε για άτομα που είναι κάποιας ηλικίας δεν έχουν πολλές δυνάμεις για να ελέγξουν το σώμα τους από το έντονο ρεύμα που δημιουργείται, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος να τραυματιστούν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version