Σοβαρό τροχαίο στην Ξάνθη. Ι.Χ. έπεσε στο γκρεμό και 2 άτομα εγκλωβίστηκαν

Σοβαρό τροχαίο στην Ξάνθη. Ι.Χ. έπεσε στο γκρεμό και 2 άτομα εγκλωβίστηκαν

Αγροτικό όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαράδρα 40 μέτρων. Τραυματίστηκαν σοβαρά συνολικά 3 άτομα τα οποία βρίσκονταν εντός του οχήματος

Σε χαράδρα 40 μέτρων κατάληξε Ι.Χ. όχημα λίγο πριν τις 10 το πρωί της Παρασκευής στο 16ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ξάνθης – Μύκης.

Πρόκειται για ένα αγροτικό όχημα ο οδηγός του οποίου κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του να βγει από το οδόστρωμα και να πέσει στη χαράδρα εντός ποταμού.

Από την πτώση, το όχημα ανετράπη, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν εντός αυτού δύο άτομα, ενώ στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν άμεσα η Αστυνομία αλλά και η Πυροσβεστική.

Σοβαρό τροχαίο στην Ξάνθη. Ι.Χ. έπεσε στο γκρεμό και 2 άτομα εγκλωβίστηκαν

Συνολικά οκτώ άνδρες της Π.Υ. Ξάνθης με τρία οχήματα κατέφτασαν στο χώρο του ατυχήματος αναλαμβάνοντας τον απεγκλωβισμό και τη διάσωση των δύο επιβατών του οχήματος. Με τη χρήση διασωστικών εργαλείων κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους τραυματισμένους που βρίσκονταν μέσα στο Ι.Χ., ενώ ορειβατικός εξοπλισμός χρησιμοποιήθηκε για να τους μετέφεραν από τη χαράδρα στο οδόστρωμα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους δύο διασωθέντες καθώς και ένα ακόμη άτομο που είχε τραυματιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.  Το έργο της διάσωσης επιτηρούσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης κ. Χρήστος Καλογουλίδης. 

Πηγή: thrakitoday.gr

SHARE:

24Media Network