Στάση εργασίας στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), στα πλαίσια της  πανελλαδικής 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για το προσωπικό με ελαστικές μορφές απασχόλησης, την Τετάρτη 29 Νομεβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), στα πλαίσια της πανελλαδικής 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για το προσωπικό με ελαστικές μορφές απασχόλησης, την Τετάρτη 29 Νομεβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Από τις 11 έως και τις 15 θα πραγματοποιηθεί η στάση εργασίας. Συγκέντρωση και πορεία το μεσημέρι

Παναττική στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι για όλο το προσωπικό, έχει κηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ για σήμερα Τρίτη.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, έχει προγραμματίσει επίσης συγκέντρωση έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στις 12, την οποία θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Υγείας.

ADVERTISING

Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει πως «το συμβασιούχο προσωπικό του ΕΣΥ και της Πρόνοιας βρίσκεται στον αέρα» και ζητά: «Νομοθετική ρύθμιση κατοχύρωσης του μισθού και της δουλειάς των συμβασιούχων εργαζομένων και τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου καθ’ ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες».

24Media Network