Σταθερή η κατάσταση του ενός τραυματία από την φωτιά σε διαμέρισμα στο Κορδελιό

Σταθερή η κατάσταση του ενός τραυματία από την φωτιά σε διαμέρισμα στο Κορδελιό

Εξιτήριο ακόμα και σήμερα για το 10χρονο αγόρι από το Κορδελιό που βγήκε σώο από το διαμέρισμα που τυλίχτηκε στις φλόγες όταν αυτοπυρπολήθηκε ο παππούς του

Εξιτήριο μπορεί να πάρει ακόμα και σήμερα το 10χρονο αγόρι που απεγκλωβίστηκε χθες το πρωί από τις φλόγες στο διαμέρισμα της οδού Τραπεζούντος στο Κορδελιό.

Το αγόρι νοσηλεύεται προληπτικά αφού δεν φέρει καθόλου εγκαύματα κι αν οι γιατροί κρίνουν ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο δεν αποκλείεται να του δώσουν ακόμη και σήμερα εξιτήριο. Δεν είναι το ίδιο καλά τα νέα  για τον 25χρονο  που απεγκλωβίστηκε μαζί του κι από το Παπαγεωργίου έχει μεταφερθεί στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Παπανικολάου.

Έχει 70% εγκαύματα και η κατάστασή του είναι σύμφωνα με τους γιατρούς σταθερή αλλά με κακή πρόγνωση. Παραμένει διασωληνωμένος . Εν τω μεταξύ κηδεύονται το μεσημέρι στα κοιμητήρια Ευόσμου το 2χρονο αγοράκι με την 65χρονη γιαγιά που δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από την πυρκαγιά που φέρεται να προκάλεσε ο 70χρονος παππούς της οικογένειας που περιλούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα πριν αυτοπυρποληθεί κι ο ίδιος.

πηγή: seleo.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα