Στέφανος Χίος: Πώς έζησε ο δικαστικός επιμελητής τους πυροβολισμούς

Στέφανος Χίος: Πώς έζησε ο δικαστικός επιμελητής τους πυροβολισμούς

Δικαστικός επιμελητής προσπάθησε να επιδώσει εξώδικο στον Στέφανο Χίο από την ΥΠΕΞ της Αλβανίας για προσβλητικό σε βάρος της δημοσίευμα - Τι αναφέρει το δικηγορικό γραφείο με ανακοίνωσή του προς το News 24/7

Για το περιστατικό εκφοβιστικών πυροβολισμών από τον Στέφανο Χίο προς δικαστικό επιμελητή έξω από τα γραφεία της εφημερίδας Μακελειό τοποθετήθηκε το δικηγορικό γραφείο που απέστειλε τον επιμελητή για να επιδώσει το έγγραφο.

Το δικηγορικό γραφείο γνωστοποιεί πως εκπροσωπεί την υπουργό Εθνικής Άμυνας της Αλβανίας Mimi Kodheli, η οποία κινείται νομικά εναντίον του εκδότη για δυσφημιστικό δημοσίευμα εναντίον της.

“Ο δικαστικός επιμελητής δέχθηκε αναίτια και απρόκλητη επίθεση”, σημειώνει το γραφείο των Σ. Ζιώγα – Χ. Θανασουλόπουλου.

Η Mimi Kodheli επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για όσα αναφέρονται για το πρόσωπό της στον ιστότοπο και την εφημερίδα του Στέφανου Χίου.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείο όπως εστάλη στο News 24/7:

“Αξιότιμοι κύριοι,

Το δικηγορικό μας γραφείο (Σ. Ζιώγας – Χ. Θανασουλόπουλος & Συνεργάτες) εκπροσωπώντας την κα Mimi Kodheli, βουλευτή και τ. υπουργό Εθνικής Άμυνας της Αλβανίας, έδωσε εντολή εχθές, 4/4/2018, σε δικαστικό επιμελητή να επιδώσει στα γραφεία της εταιρείας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ» στην Καλλιθέα δικόγραφο της εντολέως μας στρεφόμενο κατά του ιδιοκτήτη και διαχειριστή του ιστοτόπου www.makeleio.gr, κατά δε την προσέλευσή του στον άνω χώρο ο δικαστικός επιμελητής δέχθηκε αναίτια και απρόκλητη επίθεση, περιστατικό για το οποίο έχετε ήδη αναφερθεί στο site σας. Ως προς το εν λόγω συμβάν θα επιθυμούσαμε να δημοσιευθεί η παρακάτω ανακοίνωσή μας:

Δελτίο Τύπου

Δικηγορικού Γραφείου Σ. Ζιώγα – Χ. Θανασουλόπουλου & Συνεργατών

Στις 4/4/2018 δικαστικός επιμελητής προσήλθε στην έδρα της εταιρείας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ Ε.Π.Ε.» στην Καλλιθέα προς επίδοση στον ιδιοκτήτη και διαχειριστή του ιστοτόπου www.makeleio.gr δικογράφου της εντολέως μας κας Mimi Kodheli, βουλευτή και τ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Αλβανίας. Κατά την άφιξή του στον άνω χώρο ο δικαστικός επιμελητής, όπως μας δήλωσε, δέχτηκε απρόκλητη και αναίτια επίθεση από άτομο το οποίο έχει ήδη αναγνωρίσει και κατονομάσει στις αρμόδιες αρχές.

Η εντολέας μας επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για όσα αναφέρονται για το πρόσωπό της στον ιστότοπο www.makeleio.gr και την εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».

Αθήνα, 5/4/2018

Δικηγορικό Γραφείο

Σ. Ζιώγα – Χ. Θανασουλόπουλου & Συνεργατών

Με εκτίμηση,

Χρήστος Θανασουλπόυλος”.

Δικαστικοί επιμελητές για πυροβολισμούς Χίου: Ο συνάδελφος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο

Την άμεση αντίδραση και της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος, δια μέσου του προέδρου της Γ. Μήτση, προκάλεσε η καταγγελία του δικαστικού επιμελητή.

Ο συνάδελφός του “βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία”, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

“Το σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφό μας που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία και αναφερόμαστε βέβαια στο σημερινό περιστατικό με πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό».

Το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους. Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους.

Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και απέναντι σε όλους και άπαντες οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται”.

Ο Στέφανος Χίος αναζητείται από την αστυνομία καθώς μετά τον πυροβολισμό διέφυγε με ταξί. Σημειώνεται πως έχει νόμιμη άδεια οπλοκατοχής η οποία ανανεώθηκε το 2017.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα