Στη Δικαιοσύνη σήμερα ο προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας

Στη Δικαιοσύνη σήμερα ο προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας
Θύμα βιασμού (φωτό αρχείου) shutterstock

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί τη Δευτέρα ο προπονητής της 21χρονης -πλέον- αθλήτριας ιστιοπλοΐας, ο οποίος έχει καταγγελθεί για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της, όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών.

Ενώπιον της Δικαιοσύνης αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο προπονητής της 21χρονης, σήμερα, αθλήτριας ιστιοπλοΐας, ο οποίος -όπως καταγγέλθηκε- είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την κοπέλα όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών.

Την υπόθεση είχε γνωστοποιήσει στον εισαγγελέα η Ολυμπιονίκης Σοφία Μοεκατώρου, κατά την τρίωρη κατάθεσή της για την προσωπική της υπόθεση, η οποία έχει παραγραφεί.

Ο προπονητής ύστερα από ένταλμα βίαιης προσαγωγής, οδηγήθηκε χθες στο λιμάνι της Σάμου από όπου ακτοπλοϊκώς θα οδηγηθεί στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να παρέχει εξηγήσεις για τα όσα η νεαρή κοπέλα έχει ήδη καταθέσει στις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικής φύσεως και συγκεκριμένα: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Η έρευνα του εισαγγελέα Νικ. Στεφανάτου κινήθηκε με γοργούς ρυθμούς μέσα στο Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του οποίου έλαβε τη μαρτυρική κατάθεση τόσο της αθλήτριας όσο και των γονέων της, αρχίζοντας ένα ντόμινο εξελίξεων. Ήδη από τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει αντιληπτό πως οι κινήσεις του εισαγγελικού λειτουργού επρόκειτο να γίνουν κατω από άκρα μυστικότητα, όπως και συνέβη, πρώτον για να προστατευθεί η καταγγέλουσα γυναίκα και δεύτερον προκειμένου η Δικαιοσύνη να έχει τη δυνατότητα να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να βεβαιωθεί πως ο προπονητής θα βρεθεί ενώπιον της με την ιδιόκτητα του ύποπτου τέλεσης αξιόποινων πραξεων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα