Στην Εισαγγελία ο Π. Καμμένος για τις βίζες

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος EUROKINISSI

Ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε ως μάρτυρας στην έρευνα για τις καταγγελίες σχετικά με τις βίζες στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Το κατώφλι της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς πέρασε το πρωί ο Πάν. Καμμένος, προκειμένου με την ιδιότητα του μάρτυρα να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνα για παρανομίες με τις βίζες στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας μπαίνοντας στο εισαγγελικό γραφείο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι πρόκειται να καταθέσει για τις παρενθετες εταιρίες της βίζας του ΥΠΕΞ, που ο ίδιος είχε καταγγείλει στο παρελθόν, επισημαίνοντας πως θα προσκομίσει σχετικά στοιχεία στις εισαγγελικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος πρόκειται να προσκομίσει έγγραφα. Όπως ανέφερε ο πρώην υπουργός στις δηλώσεις του, «θα βγουν πολλά πράγματα», ενώ προς επίρρωση των ισχυρισμών του φέρεται να έχει προτείνει μια σειρά μαρτύρων μεταξύ των οποίων και υπηρεσιακά στελέχη από το ΥΠΕΞ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πανος Καμμένος είχε έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά. Μάλιστα ο πρώτος είχε καταγγείλει σε ομιλία του στη Βουλή τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών για την ανάληψη έργου ταξιδιωτικών θεωρήσεων από συγκεκριμένη εταιρεία.

SHARE:

24Media Network