Στο κελί ο ισοβίτης Μακρυγιάννης - Συνελήφθη μετά από 2μηνη εξαφάνιση

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ  ΦΩΤΟ ΑΡΕΙΟΥ 1994 ΑΠΟ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΟ ΑΡΕΙΟΥ 1994 ΑΠΟ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΘΗΝΩΝ EUROKINISSI

Σε διαμέρισμα στο Περιστέρι εντόπισαν και συνέλαβαν τελικά τον Μιχ. Μακρυγιάννη οι αρχές της Αστυνομίας. Δεν επέστρεψε στο κελί, μετά από 5ήμερη άδεια. Υπό εξέταση ύποπτη γυναίκα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 50χρονος ισοβίτης κακοποιός ο οποίος αναζητούνταν από τα τέλη Αυγούστου, καθώς δεν επέστρεψε στις φυλακές της Λάρισας , μετά την πενθήμερη άδεια που του είχε χορηγηθεί.

Όπως έγινε γνωστό ο 50χρονος, Μιχάλης Μακρυγιάννης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ σε διαμέρισμα στο Περιστέρι.

Στο διαμέρισμα βρέθηκε μια γυναίκα η οποία προσήχθη και εξετάζεται, ενώ από την ίδια περιοχή προσήχθησαν και ανακρίνονται δυο αλλοδαποί, καθώς ερευνάται το ενδεχόμενο να εμπλέκονται σε αξιόποινες πράξεις όσο καιρό αναζητούνταν ο 50χρονος.

Ο Μιχάλης Μακρυγιάννης εξέτιε ποινή τετράκις ισόβια για πέντε δολοφονίες, τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, ένοπλες ληστείες και συμπλοκές, καθώς και σωρεία άλλων εγκληματικών πράξεων.

Ο 50χρονος ισοβίτης κρατείτο το τελευταίο χρονικό διάστημα στις φυλακές της Λάρισας, όπου είχε υποβάλει συνολικά έξι αιτήματα χορήγησης πενθήμερης άδειας, τα οποία το ένα μετά το άλλο απορρίπτονταν.

Στις 9 Αυγούστου είχε υποβάλει νέο αίτημα, για το οποίο υπήρξε θετική εισήγηση του εισαγγελέα.

Διαβάστε ποιος φέρεται να άνοιξε την πόρτα προς την ελευθερία στον βαρυποινίτη.

Το καλοκαίρι του 2006 είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού και εξαφανίστηκε, με τους εκπροσώπους των φυλακών να κάνουν λόγο "για άψογη συμπεριφορά του κρατούμενου", ο οποίος τους είχε δώσει το λόγο της τιμής του ότι θα επέστρεφε.

Ο Μακρυγιάννης συνελήφθη εκ νέου τον Οκτώβριο του 2007 στο Χαϊδάρι.

Ακινητοποιήθηκε μέσα σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας BMW, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που προκάλεσαν σκόπιμα οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

SHARE: