Στο Κέντρο Βρεφών "Μητέρα" το 17 μηνών κοριτσάκι που επέζησε του ναυαγίου

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΩΝ "Η ΜΗΤΕΡΑ" (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΩΝ "Η ΜΗΤΕΡΑ" (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Το Κέντρο Βρεφών "Μητέρα" αναλαμβάνει τη δίχρονη που επέζησε του ναυαγίου. Η ιστορία της συγκίνησε το πανελλήνιο

Προσωρινός επίτροπος για την επιμέλεια του 2χρονου κοριτσιού η ιστορία του οποίου συγκίνησε το πανελλήνιο, ορίστηκε την Πέμπτη από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Συγκεκριμένα, το Κέντρο Βρεφών "Μητέρα" στην Αθήνα ορίστηκε προσωρινός επίτροπος ενώ στις 13 Νοεμβρίου, το Ειρηνοδικείο Χανίων θα αποφασίσει εάν το "Μητέρα" θα παραμείνει ως μόνιμος επίτροπος ή εάν η επιμέλεια ενατεθεί σε άλλον.

Στο μεταξύ, ερευνάται εάν οι γονείς του κοριτσιού είναι όντως νεκροί κι αν υπάρχουν συγγενείς σε διαφορετική περίπτωση, θα τεθεί προς υιοθεσία.

Η ιστορία του 17 μηνών κοριτσιού είχε συγκινήσει όλο το Πανελλήνιο, με αρκετές οικογένειες να έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να το υιοθετήσουν.

Η μικρή είχε μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ, όπου γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι έκαναν τα πάντα, για να είναι καλά και να νιώθει ζεστασιά.

«Είναι εκπληκτικό το ενδιαφέρον που υπάρχει για το κοριτσάκι. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό ποτέ. Τα τηλέφωνα στην ΜΕΘ Παίδων έχουν πάρει «φωτιά» από ανθρώπους που εκφράζονται με αγάπη και συμπάθεια για το παιδί ενώ έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να το υιοθετήσουν. Αυτό το θέμα βέβαια, το χειρίζεται η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Χανίων και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να απευθυνθεί εκεί», ανέφερε σχετικά ο διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Χαριτάκης.

(Με πληροφορίες από cretalive.gr)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κρήτη: Κοριτσάκι 17 μηνών επέζησε 4 μέρες μέσα στο νερό μετά από ναυάγιο. Πνίγηκαν οι γονείς της

Αγάπη σε ένα ταλαιπωρημένο παιδί

SHARE:

24Media Network