Πάσχα 2022: Στο πλευρό των αστέγων η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ"

Δέματα αγάπης προς αστέγους της Αθήνας
Δέματα αγάπης προς αστέγους της Αθήνας ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για 10 χρόνια το Πρόγραμμα «Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ» ανοίγει την αγκαλιά του και μεριμνά για χιλιάδες αστέγους της πρωτεύουσας.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μοίρασε δέματα αγάπης στους αστέγους της πρωτεύουσας.

Με εντολή του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου εργαζόμενοι και εθελοντές της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» συμμερίζονται την αγωνία της εγκατάλειψης και της μοναξιάς των αστέγων, μοιράζοντας είδη πρώτης ανάγκης, πολλές ευχές για Καλή Ανάσταση και ένα χαμόγελο στηρίζοντας την ελπίδα σε όσους ανανεώνουν κάθε φορά το ραντεβού μαζί της.

ADVERTISING
Δέματα αγάπης προς αστέγους της Αθήνας
Δέματα αγάπης προς αστέγους της Αθήνας ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τα δέματα τροφίμων περιλαμβάνουν στερεά τροφή, γλυκίσματα, νερό και χυμούς φρούτων, ενίοτε όμως η ανθρωπιστική βοήθεια συνοδεύεται από κλινοσκεπάσματα, ρουχισμό, υποδήματα και είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, τις περιστάσεις και τα αιτήματα όσων έχουν ανάγκη.

Αποδέκτες της βοήθειας αυτής είναι τοξικομανείς, αποφυλακισμένοι, άποροι και συνταξιούχοι, οικονομικά αδύναμοι άνθρωποι, συνάνθρωποί μας που η οικονομική κρίση αρχικά τους οδήγησε σε αδιέξοδο, το οποίο τώρα έγινε απελπισία με τον αόρατο εχθρό της πανδημίας και απόγνωση με την ολοένα και αυξανόμενη ακρίβεια.

Δέματα αγάπης προς αστέγους της Αθήνας
Δέματα αγάπης προς αστέγους της Αθήνας ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χιλιάδες άστεγοι τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν στήριγμα την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με ορόσημο την χαρτογράφηση των αναγκών και των συνθηκών που βιώνουν οι οποίες, ολοένα και αυξάνονται, συνεπεία του οποίου, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» αναπροσαρμόζει και τις ανθρωπιστικές της παρεμβάσεις.

Το πρόγραμμα «Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ» ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2012 με εντολή της Διοίκησης του Οργανισμού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεγάλη Εβδομάδα, Άστεγοι, ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, Πάσχα 2022, Πάσχα
SHARE:

24Media Network