Στο υπηρεσιακό κινητό των δύο στρατιωτικών εστιάζουν οι Τούρκοι

Φωτογραφία από τη σύλληψη και προσαγωγή των Ελλήνων στρατιωτικών ενώπιον της τουρκικής δικαιοσύνης

Για τις εισαγγελικές αρχές της Τουρκίας το υπηρεσιακό κινητό που είχαν μαζί τους φαίνεται ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον - Ολιγόλεπτη τηλεφωνική συνομιλία με τους γονείς του θα έχουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Ο «συναγερμός» που σήμανε χθες Τρίτη 20 Μαρτίου σχετικά με το αν οι κρατούμενοι στην Αδριανούπολη Έλληνες στρατιωτικοί, θα οδηγούνταν σε Δικαστήριο, φαίνεται πως οφειλόταν στην επίσκεψη που δέχτηκαν από δικαστικό λειτουργό της Τουρκίας.

Όπως αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος, Μανώλης Κωστίδης, ένα από τα κινητά που είχαν μαζί τους, για τους Τούρκους φαίνεται ότι παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο. Πρόκειται για το υπηρεσιακό κινητό που οι Άγγελος Μητρετώδης και ο Δαημήτρης Κούκλατζης είχαν μαζί τους κατά τη διάρκεια της περιπόλου την ημέρα της σύλληψής τους.

Ενώ κατά τη διάρκεια των 20 ημερών της κράτησής τους έχουν διαρρεύσει πληροφορίες ότι τα κινητά έχουν ελεγχθεί και είναι «καθαρά», δεν περιέχουν δηλαδή κάτι επιβαρυντικό για τους δυο στρατιωτικούς, φαίνεται ότι οι Τούρκοι επιμένουν στο ένα από αυτά.

Αξίζει να σημειωθεί πως επετράπη στους δύο στρατιωτικούς να έχουν σήμερα ολιγόλεπτη τηλεφωνική συνομιλία με τις οικογένειές τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αδριανούπολη: Κινητικότητα στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Κοτζιάς: Οι Ευρωπαίοι εταίροι δείχνουν την αλληλεγγύη τους για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων: Οι δύο στρατιωτικοί κρατούνται δίχως κατηγορίες

SHARE:

24Media Network