Στράτος Βαλσαμίδης: Θρίλερ με τον θάνατο του ηθοποιού – Νέα μαρτυρία

Στράτος Βαλσαμίδης: Θρίλερ με τον θάνατο του ηθοποιού – Νέα μαρτυρία
Ο Στράτος Βαλσαμίδης anikolouli.gr

Κάτοικος της πολυκατοικίας, έξω από την οποία βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή ο Στράτος Βαλσαμίδης, σπάει τη σιωπή του.

Μυστήριο βρίσκεται γύρω από την υπόθεση θανάτου του Στράτου Βαλσαμίδη, 34 ετών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής.

Ο νεαρός ηθοποιός από το Περιστέρι είχε εξαφανιστεί μέσα στη νύχτα με το αυτοκίνητό του και αναζητούνταν για μία εβδομάδα, όταν την Παρασκευή, εντοπίστηκε στο Παλαιό Ψυχικό, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του νεκρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών, στο σώμα του Βαλσαμίδη υπήρξαν μικροτραυματισμοί στα άνω και κάτω άκρα που έγιναν όσο αυτός ήταν ακόμα στη ζωή. Τα ευρήματα δείχνουν πως τον τράβηξαν από κάποιο χώρο και μετά τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής – γιατρός δημόσιας υγείας, Σωκράτης Τσαντίρης, είπε στο «Τούνελ» πως ο θάνατος του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν βρεθεί.

Μαρτυρία ενοίκου: “Δεν είχα δει ποτέ ξανά το όχημα”

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, υπάρχει μόνο μία πολυκατοικία, ένοικος της οποίας μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”. Όπως είπε ο κ. Γιώργος, “δεν είχα δει ποτέ το όχημα. Είναι σίγουρο ότι αν υπήρχε εδώ έστω και μία ημέρα, θα το έβλεπα και εγώ και ο ένοικος του πρώτου ορόφου”.

Από την παραπάνω μαρτυρία, ενισχύεται το σενάριο πως το αυτοκίνητο του Στράτου Βαλσαμίδη μεταφέρθηκε στο σημείο από κάποιον άλλον και ενώ ο ηθοποιός που βρισκόταν μέσα ήταν ήδη νεκρός.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, κάμερα ασφαλείας του Πολιτιστικού Κέντρου στην περιοχή φέρεται να έχει καταγράψει καρέ καρέ τη διαδρομή του οχήματος του ηθοποιού. Από το υλικό μπορεί η Ασφάλεια να αντλήσει στοιχεία για την ακριβή ώρα της διαδρομής, καθώς και αν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο ή κάποιος άλλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα