Συγκλονιστική μαρτυρία: Ο ιδιοκτήτης που γαντζώθηκε στο όχημα των ληστών μιλάει στο News 24/7

Συγκλονιστική μαρτυρία: Ο ιδιοκτήτης που γαντζώθηκε στο όχημα των ληστών μιλάει στο News 24/7

Σοκαριστική περιγραφή από θύμα ληστείας σε συνεργείο στον Ασπρόπυργο. Ο άνδρας γαντζώθηκε στο καπό των ληστών προκειμένου να μην τον χτυπήσουν με το όχημα και εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα και βγήκαν στον κεντρικό δρόμο.

Στιγμές τρόμου έζησε ιδιοκτήτης συνεργείου στον Ασπρόπυργο, όταν δύο άτομα επιχείρησαν να κλέψουν μπαταρίες από σταθμευμένο φορτηγό στην αυλή του.

Ο ιδιοκτήτης αντιλαμβανόμενος τι επρόκειτο να συμβεί, άρχισε να τρέχει προς το μέρος τους, αλλά οι δύο ληστές μπήκαν στο όχημά τους και ανέπτυξαν ταχύτητα για να φύγουν. Τότε ο άνδρας ενστικτωδώς αποφάσισε να πηδήξει και να γραπωθεί από το καπό, προκειμένου να μην τον χτυπήσουν με το αυτοκίνητο.

Εκείνοι “δεν μάσησαν”. Συνέχισαν να αναπτύσσουν ταχύτητα με γαντζωμένο τον οδηγό στο όχημα.

Όταν το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα βγήκε στον κεντρικό δρόμο, την Αγίου Γεωργίου, ο κ. Ρήγας, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου, αποφάσισε να πηδήξει στην άσφαλτο για να γλιτώσει.

“Ήταν δύο Ρoμά που ήρθαν στην αυλή που έχω τα αυτοκίνητα των πελατών μου και πήγαν να με ληστέψουν, να πάρουν μπαταρίες, διάφορα πράγματα”, διηγείται ο κ. Ρήγας στο News 24/7.

“Τους πήραμε χαμπάρι, με ειδοποίησε ένας γείτονας δίπλα. Βγήκα έξω, τους έβαλα τις φωνές και αυτοί πήγαν να με πατήσουν με το αμάξι. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να ανέβω πάνω στο όχημά τους για να γλιτώσω τη ζωή μου, αυτός όμως πήγε να με σκοτώσει. Με έβγαλε στο δρόμο και με πήγαινε πέρα-δώθε”, συνεχίζει ο ιδιοκτήτης.

“Πήδηξα πάνω στο αμάξι και δεν περίμενα πως θα συνεχίσει την πορεία του. Εκείνος βγήκε έξω, ούτε έλεγξε τον δρόμο που είναι ταχείας κυκλοφορίας. Ήμουν πολύ τυχερός που δεν τράκαρε με κανένα άλλο όχημα έτσι όπως έτρεχε”.

“Γύρω στα 300-400 μέτρα πιο κάτω πήδηξα γιατί σκέφτηκα πως θα πέθαινα αν έμενα στο καπό. Πήδηξα εν πορεία για να γλιτώσω τη ζωή μου. Ευτυχώς δεν πέρασε κανείς να με σκοτώσει. Βρισκόμουν στο αντίθετο ρεύμα. Άγιο είχα. Μόνο μία κάκωση στο πόδι έπαθα από το τρέξιμο και τραυματίστηκα λίγο στον ώμο γιατί χτύπαγα το τζάμι και του φώναζα να σταματήσει”, λέει σοκαρισμένος.

Οι τοπικές Αρχές συνέλαβαν τον 42χρονο συνοδηγό, ο οποίος είναι σεσημασμένος κακοποιός, ενώ ταυτοποίησαν και τον οδηγό και αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version